Halász Judit
2011. szeptember 24-én, 11 órai kezdettel a Rózsa Művelődési Házban a gyerekeknek Halász Judit ad koncertet. 17 órától a Művészetek Palotájában viszont a komoly zene veszi át a főszerepet, mikor is a "Klasszikusok tükrében 1" címmel a Budapesti Vonósok lépnek színpadra. A komolyzenei szálakat továbbfűzi az a koncert, ami 19 órakor kezdődik a Belvárosi Szent Mihály Templomban, és amelynek repertoárján "Spányi Miklós csembalóestje" szerepel. De a komolyzene szerelmesei még ezt követően is tovább élvezhetik a zene által generált hang-örömöket, hiszen 20 órától a Duna Palotába a "Szimfonikus Koncert & Cimbalom Show + Dinner & Cruise" című előadás debütál. Ugyanebben az időpontban a Művészetek Palotája, Kováts Kriszta "Tao Te King" című koncertjét tűzte ki repertoárjára.
De a 20 órától a zenei kínálatnak itt koránt sincs vége. A Budapest Hajón Old Boys buli lesz. A Cotton Clubban Fool Moon; az A38-as Hajón Random Trip Special feat. Peter Legat, Harcsa veronika illetve Barabás Lőrinc; a Kobuci kert a Roy&Ádám Trio ad koncertet.
20 óra 30 perckor a Ladó Caféban a "Night Birds Duo" táncestjén vehetünk részt élőzenével karöltve.
23 órai kezdettel a szombati koncertsorozatot, az A38 Hajón, a Nick Curly (DE), Yvel & Tristan, James Grow és Sobek zárja dub/house/techno ritmusokkal.