A sült csirke mindig beválik, de külön élvezetes, ha
valamilyen újítással készül: a zöldborsós csirke ideális ebéd lehet.
Hozzávalók: 
-              1 csirke
-              50 dkg
zöldborsó
-              ételízesítő
-              bors
-              szerecsendió
-              1 tojás
-              1 csokor
petrezselyem 
-              3
csirkemáj 
-              bazsalikom
A borsót kevés olajon és vízzel félpuhára főzzük. A májat
külön megfőzzük, kockákra vágjuk, hozzáadjuk a borsóhoz. Ráütjük a tojást,
ízesítjük, jól összekeverjük, és a csirke hasüregébe töltjük. 
A nyílásokat hústűvel zárjuk le. A csirkét ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk és kevés bazsalikommal meghintjük. 250 C-on fólia alatt sütjük, alá
olajat és 2 dl vizet öntünk. 
Ha megpuhult, az alufóliát levesszük, és jól meglocsolva a
zsiradékkal, szép pirosra sütjük.
Forrás: noitema.hu

0 Megjegyzések