Az öt éves kislánynak szörnyű megpróbáltatásokat kellett kiállnia egy perverz pap miatt - beszélni sem tudott a fájdalmáról. Ezért lerajzolta, mit tett vele a férfi.
Az 5 éves brazil kislány egy volt Joao da Silva tanítványai közül - az 54 éves atya angolt tanított a gyerekeknek. De mint kiderült, a kislánnyal más, borzalmas dolgokat is tett...

A kislány szüleinek először az tűnt fel, hogy életvidám gyerekük egy idő után félénkké, visszahúzódóvá vált. Majd a lány többször is kérte szüleit: ne küldjék többé a pap óráira. A furcsa hangulatváltozás miatt a szülők végül pszichiáterhez vitték a lányt, aki arra gyanakodott, hogy valaki szexuálisan zaklatta a gyereket. Azt tanácsolta a szülőknek, nézzék át a kislány szobáját és holmijait, hátha találnak valamilyen erre utaló nyomot. Mikor kinyitották a kislány egyik tankönyvét, sokkot kaptak - írja a Mirror.

A könyvben ugyanis hat rajzot találtak - a kislány beszélni nem tudott az átélt tragédiáról, ezért lerajzolta, hogyan erőszakolta meg őt a pap. Az egyik rajzon például az látható, ahogy a kislány egy ágyon fekszik, a pap pedig a lábai közé erőszakolja be magát, míg egy másik meztelenül, álló pénisszel ábrázolja a férfit, miközben a lány sikít. A lány arca minden képen fájdalmat és félelmet tükröz.

Az apa felkereste a papot, majd feljelentette őt a rendőrségen. Az atyát letartóztatták.