A rendőrség gőzerővel keresi a Teréz körúti robbantót, de napról napra újabb jelét látjuk annak, hogy még nem jutottak közelebb hozzá. Íme, a mai jel.
A Magyar Idők szerint a rendőrségen belül is kutatnak a robbantó után, azokat a (volt) egyenruhásokat keresik meg, akiket vélt vagy valódi sérelem érhetett a szervezettől, például a 2006 után felelősségre vont egyenruhások között lehetnek ilyenek. A lap cikkéből az derül ki, hogy felületes kérdéseket tesznek fel nekik, ebből arra következtethetünk, valójában nem a kikérdezés a nyomozók valódi feladata, hanem a kikérdezettek szemrevételezése. A robbantó álla ugyanis több felvételen pontosan látható, ez alapja lehet a beazonosításnak.

Eszerint még mindig forgatókönyveket állítanak fel, és az azokba beleillő potenciális elkövetőket ellenőrzik, tehát lényegében sötétben tapogatóznak, még nem jutottak közelebb a robbantóhoz. A rendőrséggel kapcsolatban sértettséget érzők köre szinte vég nélkül bővíthető, a megbüntetetteken kívül ide sorolhatók például azok is, akik rendőrnek álltak volna, de pszichológiai okból elutasították őket.

Trump bocsánatot kért a szerbek bombázásáért

Amerikai-orosz háború törhet ki Szíria miatt

Rejtélyes gyújtogatások sorozata okoz fejtörést a dán rendőrségnek

Három pakisztáni erőszakolt meg egy olasz nőt

Megtámadták a damaszkuszi orosz nagykövetséget