Égetni kellene már régen – az összes kormánylapot, mindet, rendszeresen, naponta, nagy mennyiségben (Magyar Idők, Lokál, Ripost, Magyar Krónika, Demokrata, és így tovább, nem sorolom) – szúrta ki Gulyás Márton hozzászólását a Mandiner.hu. Gulyás Márton a Népszabadság működésének felfüggesztése kapcsán nemcsak jobboldali lapokat, de még az Alaptörvényt is elégetné. Még szerencse, hogy online-portál vagyunk.
„Huh, srácok ez nagyon kemény, hogy egyszerre megy derpegés arról, hogy nem-égetjük-a-propaganda-szemetet, meg arról, hogy miért-nem-történik-már-semmi” – írja Gulyás Márton akcióművész hozzászólásában. A Népszabadság megjelenésének felfüggesztése kapcsán arról ír, „égetni kellene már régen”, többek közt az összes kormánylapot. Hozzátette, „égetni kellene az összes Magyar Közlönyt amit 2010. júniusától csak el lehet érni papíralapon” valamit, a NER-nyilatkozatot, „amelyekkel telebaszták a közintézményeinket”.

Gulyás Márton szerint addig kellene mindent égetni, hogy akkora füst keletkezzen, „ami fullaszt mindenkit, és akkor végre komolyan vennénk, hogy nincs már szabad levegő amit lélegezhetnénk”.

Most mi vágjuk a pofátokba a tőletek hallottakat: piacgazdaság van, ha valami nem nyereséges, fel kell számolni!

A nukleáris fegyverek és a háború betiltását sürgette Mihail Gorbacsov

Schulz: párbeszédet kell kezdeni azokkal, akik úgy gondolkodnak, mint Orbán Viktor

Elég a hazudozásból: Magyarországon tombol a médiaszabadság

Kimerültség okozhatta egy nővér halálát a nagyszebeni gyerekkórházban