"Hamarosan megdöglesz" – így rontott neki az ünneplő csürhe egy férfinek, akit később az árokban rugdostak. Holott a csak jogosan számon kérte az ittas fiatalembereket, hogy milyen okból döntötték ki a kerítését.
Hiába a levegőbe leadott lövések, nem fékezték meg azokat a születésnapot ünneplő részeg férfiakat, akik előzőleg kidöntötték egy szihalmi családi ház utcafronti kerítését, majd a tulajdonosra is rátámadtak. Pedig a megrémült lakos csak jogosan kérte számon a részeg fiatalokat, hogy kidöntötték a kerítését. A férfi gáz-rizstófegyverrel is a levegőbe lőtt, de amikor észrevették, hogy nem éles pisztollyal tüzelt, neki rontottak és az árokba lökve rugdosták.

Mindez még tavaly novemberben történt, a Füzesabonyi Járási Ügyészség a köznyugalmat a sértett bántalmazásával szándékosan megzavaró három embert csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, míg a kerítést – ismeretlen társaik segítségével – kidöntő I. és II. rendű vádlottakat ezen felül rongálás vétségével is vádolja – adta hírül az ügyészség, hivatalos honlapján.