Perverz nevelők, lelkileg megnyomorított gyerekek. Kiskorúak, akik játékért, édességért nevelőket elégítenek ki. Mindez Magyarországon.
A nevelőotthon lakóinak játékért, édességért nevelőket kellett kielégítenie, de nagyobb korban a plusz szabadságot is szexért cserében kérhették a bentlakók. Rendőrségi feljelentés is van az ügyben, 15 fiatal tanúvallomása alapján.

Éveken át éltek vissza hatalmukkal a nevelők, most a jogvédők feljelentése gátat vethet annak a visszataszító gyakorlatnak, ami egy magyar nevelőotthonban a 21 században zajlott. A nevelők kihasználták az ott lakó gyerekek kiszolgáltatottságát és sok olyan juttatásért, például a játékért és a szabadságért, amire egy gyereknek alapvetően joga van szexet kértek cserébe. Jogvédők és hozzátartozók úgy döntöttek elég volt a hallgatásból, a nyilvánosság elé tárják az ügyet. 15 olyan fiatalt találtak, akik mertek mesélni vallani a borzalmakról, neveket is mondtak nekik. Rendőrségi feljelentés is született – írja a Bors. Egy bentlakó hozzátartozója tette, melyben leírta, a nevelők szexért cserébe extra kimenőt engedélyeznek a lányoknak. A rendőrség feljelentés-kiegészítést rendelt el.
A név nélkül nyilatkozó fiatalok egyike egy olyan kilencéves kislányról ír, akit a nevelők tanítottak meg arra, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit. A nevelők abban is rutint szereztek, hogyan kerüljenek közel a sokszor árva, félárva fiatalokhoz, hogyan jussanak hozzá a szexuális kielégüléshez. A kislányoknak édességet, játékot, a nagyobbaknak pénzt kínáltak a szexért.

A kicsik 9–10 évesek voltak, a nagyobbak 13–15 esztendősek. Volt olyan korábbi lakó, aki azt sem tagadja, a bent folyó perverz játékok miatt lett torz a későbbi szexuális élete.

„Elsősorban olyanokra gerjedek – hála a nevelőotthonnak –, mint taposás, talpnyalás. Sajnos ezek végig fogják kísérni az életemet.”

Juhász Adrienn mentálhigiénés szakember szerint az erőszaknak, különösen a gyermekkorban elszenvedett szexuális visszaélésnek, lehetnek nagyon súlyos és hosszú távú következményei. Ennek oka, hogy személyiségfejlődésének korai szakaszában éri a trauma az áldozatot, ami nagyon érzékeny időszak.

A cikket alátámasztó összes bizonyíték – sértettek és megvádoltak nevei – a Bors szerkesztőségének birtokában vannak.