Elvesztette a fejét egy új-mexikói kórházban egy fiatal apa, mikor a felesége úgy kezdte el szoptatni újszülött kislányukat, hogy közben a szobába besétált egy férfi orvos. A férfi a feleségét, a kislányt és a biztonsági őrt is bántalmazta.
A nő néhány órával az eset előtt szülte meg a kisbabát, de Rafael Orozco szerint a felesége a melle mutogatásával el akarta csábítani az orvost. Valójában azonban a kislány sírt, ezért az anya meg akarta szoptatni a kórházi szobában a gyereket, miközben az orvosa besétált egy ellenőrzésre - írja az Independent.

A 22 éves férfi felpofozta a nőt, felsértve ezzel a száját, megszorított a torkát, majd rácsapott a kisbaba fejére is. Az orvos és a nővér megpróbálta megfékezni a tomboló Orozcot, aki ezért kirohant a szobából. A kijáratnál egy biztonsági őr tartóztatta fel, de a férfi azzal fenyegetőzött, hogy fegyver van nála, és még az őr oldalát is megütötte, ezért az meghátrált.

Iesha Hartt, a fiatal anya azt mondta, férje mindig is agresszív és féltékeny típus volt. A nő torkán és vállán is sebeket találtak az orvosok.

Orozco elmenekült a kórházból, a rendőrök azóta sem találták meg a férfit.