Felejthetetlen élményben volt része Tóth Verának a hétvégén. Az aranytorkú énekesnő Dés Lászlóval zenélhetett együtt a Jazzy Fesztiválon.
"Fantasztikus volt a tegnap esti Jazzy Fesztiválos Random Trip koncertünk Dés Lászlóval, Tátrai Tibusszal, Barabás Lőrinccel, Zentai Márkkal, Fábián Julival és a csodás Randomos zenekarral (Gábor Andorral, Kolta Gergővel, Dj Q-Cee-val, Delov Jávorral, Romhányi Áronnal) ! Ritkán van olyan, hogy az ember egy jó értelemben vett sokkot kap fellépés közben, amikor már a hangulat, a muzsika olyan magasságokba szárnyal, hogy önkívületi állapotba hozza azt, aki létrehozza! Hálám az égnek, hogy erre a pályára sodort, hogy csodákat élhetek meg ekkora kaliberű művészekkel- kezdte hálálkodását a sorsnak Tóth Vera.


Az énekesnő felejthetetlen élményei mellett arról is beszámolt , mi is tulajdonképpen a Randon Trip koncert.

"A Random Trip száz százalékig improvizáció. Egy olyan koncert, amikor összejön több stílusú előadó és egyesítik erejüket. A dalok nincsenek előre megírva, mindent abban a pillanatban találunk ki, mikor fent vagyunk a színpadon. 6 éve örvendezteti a közönséget, Delov Jávor, dobos barátunk találmánya. Áldja érte az Isten! Szavakkal leírhatatlan a tegnap este, talán az egyik legjobb volt, ami eddig, a 13 év alatt történt velem, velünk... Köszönet érte!- áradozott Vera.