Újabb bizonyíték arra, hogy a Nagy-Britannia roham léptekben halad a saját társadalmának megsemmisítése felé az iszlamizáció útján.
A 46 éves gazdag szaúdi üzletembert, Ehsan Abdulaziz-t azzal vádolta egy 18 éves brit lány, hogy leitatta egy bulin majd egy szobába vitte, ahol megerőszakolta.

Az szaúdi férfi egy egészen elképesztő magyarázattal szolgált a történtekre. A férfi szerint a lány átöltözött a szobájában és mikor éppen egy pólót vitt neki, akkor megbotlott, így a lányra esett és a nadrágjából kikandikáló péniszével behatolt a lányba.

Abdulaziz az elfogásakor azt vallotta hogy ártatlan és semmi sem történt, csak mikor kiderült, hogy a lány nemi szervében megtalálták a DNS-ét akkor hozakodott elő a fent említett mesével. Arra a kérdésre, hogy miként került a spermája a lány vaginájába úgy felelet, hogy a kezén lehetett sperma és amikor  a lány kezét megfogta átkerülhetett rá, ezután a lány biztos a kezével vitte magába azt.

Az alig 30 perces tárgyalás után a bíró megállapítottaa a gazdag üzletember ártatlanságát, aki simán kisétált a bíróságról.

Forrás: itv.com