Néhány napja számoltunk be róla, hogy korzikaiak összetűzésbe keveredtek muszlim fürdőzőkkel egy tengerparton, miután a település polgármestere betiltotta a muszlim fürdőruhát a város strandjain.
Az első hírek arról szóltak, hogy az összetűzés azután alakult ki miután a burkiniben fürdőző muszlim nőket helyiek fotózták. Ezután támadtak rá a muszlimok a helyiekre és a helyiek ezután visszavágtak. Kiderült azonban, hogy ennél sokkal komolyabb dologról van szó.

Az igazságra csak most derült fény: A burkini betiltása utáni napon a muszlimok egyszerűen megpróbáltak kisajátítani maguknak egy strandot. Az oda érkező turistákat és helyieket kővel dobálták meg és Allah Akbar kiáltásokkal valamiféle baltákat vagy konyhai bárdokat lóbáltak feléjük. A turisták felé azt kiabálták, hogy takarodjanak innen mert ez a muszlimok strandja és itt csak burkiniben lehet fürödni. Ezután kezdték filmezni a helyiek őket és ezután érkeztek meg a helyiek felfegyverkezve.

Elképesztő, hogy a muszlim bevándorlók mennyire semmibe veszik egyes országok törvényeit és rendeleteit és még provokálják is a helyieket és a hatóságokat.

Forrás: esxpress.co.uk