A legtöbb férfi álma a mondást megtestesítő nő, csak sajnos a mai világban ez nagyon gyakran fordítva működik. A nők könnyelműek társaságban, a külvilág felé, azonban otthon a négy fal között, az ágyban szemérmessé és visszafogottá válnak.
Gyakran találkozunk olyan nőkkel, akik bármelyik online felületen és bármilyen eseményen, sokkal inkább a dekoltázsát láttatja, mint sem a mosolyát. Mégis ezek a provokatív megjelenésű nők sok esetben, az este végén hazaérkezve, az ágyban semmit nem produkálnak.

Egy igazi nő pontosan tudja, hogy bizonyos mértékig kézben kell tartania és irányítania kell a férfit. Tisztában kell lennie saját képességeivel, adottságaival és önbizalom teljesen viselkednie. Hiszen egy kapcsolat alapja a sz..xualitás, a vonzalom. Mindenhol ez jön velünk szembe, az újságokban, a tv-ben, de még a metró plakátjain is burkoltan. A sz..xualitás, ami egy férfi kézbetartásának alapvető pontja. Itt persze nem a megvonásra gondolok, hanem az odaadásra. A kölcsönös odaadásra. Nem véletlenül a mondás: „amelyik kutya otthon jól lakik, nem megy máshova enni”. Ez a probléma nyilván felvet rengeteg erkölcsi és elvi kérdést, de a probléma gyökere az ágyban van.

Manapság egy párkapcsolatban is lehet tabu téma a sz..x, ami lássuk be eléggé elszomorító. Ismered a családját, a napirendjét, tudod, hogy issza a kávéját, de az ágyban történtekről egyik fél sem beszél. Hogyan tehetnétek egymást így boldoggá? Így persze értelemszerű, hogy idővel bekövetkeznek ebből kifolyólag az ok nélküli viták, a felesleges stressz, a különböző kompenzálások, megoldások. Holott, ha csak egyszer nyíltan beszélnénk arról, ami zavar minket, rögtön visszaállna a rend és a harmónia az egész kapcsolatban. Sokszor hallom, hogy ha sze..xről van szó, csinálni kell és nem beszélni róla, nos, azt kell, hogy mondjam ez óriási tévedés. Ritka, amikor két ember vágya és igénye teljesen azonos az ágyban, és ezt jelek és kommunikáció nélkül véghez is viszik. Fontos, hogy meglegyen a közös nyelv, ugyanis, ha nincs meg az összhang az ágyban, akkor bekövetkezik a kapcsolatban, házasságban a megcsalás. Ugyanis egy idő után, ha az ember nem kapja meg, amire vágyik, akkor beletörődik vagy félrelép.

A férfiaknál általában, a nőktől teljesen eltérő módon, a megcsalás pusztán fizikai, mint sem érzelmi dolog. Egy férfi képes egy nőt mélyen szeretni, de ha sz..xuálisan huzamosabb ideig nincs kielégítve, akkor meg van rá az esélye, hogy egy másikkal végzi az ágyban. Pontosan ez az a zsákutca, amibe sok nő be is sétál. A másik véglet, a boldogságot kereső, elkeseredett nő, aki az ágyban próbálja bizonyítani, hogy megfelelő partner egy testileg kielégítetlen férfi számára. Azonban egy dolog biztos, egy férfinak bár alapjaiban véve nagyon fontos a sz..x, mégsem minden. Ha nincs meg az egyensúly, sosem lesz tökéletes a kapcsolat. Kommunikáljatok egymással, ne legyenek tabuk, ahogy a hétköznapokban, úgy a sz..xben sem.