London központjában, a csúcsforgalomban döntött úgy egy lengyel kamionban bujkáló migráns, hogy más közlekedési eszköz után néz. A férfi késsel szétvágta a vásznat, és a járókelők szeme láttára megindult az ismeretlen felé.
Sokkoló pillanatokat rögzítettek London központjában: egy piros lámpát kapó fehér kamion vászonját egy kés kezdte el belülről felhasítani, megjelent egy láb, utána a egy második, végül egy kopasz férfi bújt ki a teherautóról, és gyorsan leugrott.

A szemtanúk állítása szerint bevándorló lehetett, hiszen “ki rejtőzik napközben egy kamion rakterében?” – tették fel sokan a kérdést. A férfi egy falapokat szállító lengyel teherautó hátuljába lopózott be, és amikor érezte, hogy megáll a jármű, megpróbált minél hamarabb kiszabadulni, majd elszaladt a kétsávos úton.


A vezető nem vette észre, mi folyik hátul, így zavartalanul továbbhajtott. A bámészkodók angolul kiabálták neki, hogy egy pasas mászott ki a kamionjából, de a férfi valószínűleg nem tudott angolul, így nem figyelt rájuk. A szemtanúk alig hittek a szemüknek, többen ordítani kezdtek, azt hitték, hogy a férfi a kocsijukon keresztülmászva próbál majd elillanni – írta a Daily Mail.