A pénzügyi rendszer irányításáért folyó harc és így annak a döntési folyamatnak az irányítása, hogy mint faj mit teszünk a jövőben, eléri csúcspontját. Ennek okán jó alkalom nyílik arra, hogy megnézzük, kik a főbb szereplők és milyen helyzetben vannak.
Először is, nézzük meg a kazár/náci frakciót, amely átvette az irányítást Európa, Japán és az Egyesült Államok felett a 2001. szeptember 11-i New York-i hamis zászlós támadást követően. Ezen frakció élén idősebb George Bush, David Rockefeller és lakájaik állnak. A tervük az volt, hogy a világ népességét 90 százalékkal lecsökkentik éhezés, betegség és háború által. Erre bőséges bizonyítékot nyújtottak a különböző rendőrségi, katonai és hírszerző ügynökségek szerte a világon.

Miután a náci hatalomátvétel az Egyesült Államokban befejeződött az ifjabb George Bush által ellopott választással 2000-ben, az amerikai kormány megpróbált bennünket megölni olyan biológiai fegyverek, mint a SARS, a madárinfluenza, és az Ebola stb. szabadon engedésével.

Hogy tömeges éhezést hozzanak létre, növényi betegségeket engedtek szabadon abban a reményben, hogy azok elpusztítják a mezőgazdasági termelést. Valamint nagylelkű támogatásokat fizettek a gazdáknak, hogy “bioetanolt” termeljenek élelmiszer helyett. Ez 33 országban vezetett éhezéshez, ami csak akkor fejeződött be, amikor a Világbank informátora rámutatott, hogy ezért a bioetanol támogatások voltak a felelősek. Ez a csoport nukleáris háborút próbált kirobbantani Észak-Koreában, Iránban, Szíriában stb. megrendezett incidensek segítségével. Jelenleg ezt a Dél-kínai-tengeren próbálják elérni azáltal, hogy felkínálják Ausztráliát, az ASEAN-t, Japánt és Koreát mint nyereményt Kínának, ha kirobbantanak egy világháborút.

Ezen sorok írója meghívást kapott, hogy csatlakozzon az összeesküvéshez olyan ügynökök részéről, akik Henry Kissingernek és David Rockefellernek dolgoznak. Kifejtették, hogy szükséges lett volna megölni az emberiség 90 százalékát, hogy “megmentsék a környezetet.” Azt is elmondták, hogy a legtöbb ember semmi hasznosat nem termel, és hogy ők az “alsóbbrendű állomány.” Emelni lehetne az emberi faj genetikai minőségét, ha megszabadulunk az ilyen “haszontalan fogyasztóktól,” – magyarázták.

Ezen csoport tagjai a Hikszosz néven ismert állattenyésztő törzs leszármazottai, akik sok ezer évvel ezelőtt sajátították el az emberek rabszolgává tételének művészetét. Teszik ezt az élelmiszer és az információszolgáltatás ellenőrzésével és az erőszakszervezetek (hadseregek, rendőrség, titkoszolgálatok stb.) monopolizálásával.

A valódi ok, amiért meg akarták ölni a népesség 90 százalékát az volt, hogy féltek, hogy elvesztik az irányítást a bolygó felett olyan csoportok, mint a kínaiak, a muzulmánok és a hinduk miatt, akik nem álltak az ő ellenőrzésük alatt, miközben nőtt a népességük és a hatalmuk.

A Hikszoszok egy kecske arcú lényt imádnak villás farokkal, amely a különböző korokban olyan neveken volt ismert, mint Set, Baál, Marduk, Lucifer, Sátán stb. Emberáldozást is végeznek, néha olyan széles körben, mint egy megtervezett világháború. Valószínűleg nincs több, mint egy millió tagja ennek a csoportnak, de számos kormányzati, pénzügyi, vallási, média stb. intézményben foglalnak el irányító pozíciót az egész világon. Sokat közülük tévesen címkéznek Zsidónak. Hogy védjük az ártatlan embereket, kazár maffiának nevezzük őket. Ezen csoport legmagasabb rangú tagjaira jelenleg egy csomó fejpénz lett kitűzve, és a nevük nyilvánosságra lett hozva.

Ennek a csoportnak a legfőbb ellentétes frakciója a nyugati világban a Keresztények, a Zsidó hit tagjai, akik Jahvét imádják, valamint az ateisták, akik csak az aranyszabályban hisznek.

Ezen csoport elit tagjai megpróbálták megakadályozni a “haszontalan fogyasztók” tervezett lemészárlását egy szén-dioxid adót javasolva, hogy anyagi forrásokat biztosítsanak a szegény országoknak, hogy őrizzék meg és bővítsék az erdőket. A legmagasabb rangú emberek a globális felmelegedés frakció mögött az európai arisztokrata és királyi családok tagjai voltak, akik támogatták a Kereszténységet a sátáni eszmékkel szemben. 2000-ben elvesztették a hatalmi harcot, amikor emberüktől Al Gore-tól ellopták az elnökválasztást. A fő probléma ezzel a csoporttal az volt, hogy létrehozták a szén-dioxid okozta globális felmelegedés hazugságot, hogy elősegítsék az adójuk bevezetését. A szén-dioxid kereskedelmi rendszer is tele van csalással.

Ugyanakkor ez a csoport jelentős hatalmat gyakorolt a szabadkőművesek nem sátáni részén keresztül a Katolikus Egyház elemeivel együtt, akiket nem környékeztek meg a sátánisták. Ennek a csoportnak sikerült leváltani XVI. Benedek Pápát 2013-ban. A helyébe lépő Ferenc Pápa azonnal elkezdte megtisztítani a Katolikus Egyházat a gyermekrontóktól, kitakarította a Vatikáni Bankot, és egyezményeket kötött Kubával és Kolumbiával, hogy megállítsák a kábítószer pénzeknek a CIA Bush/náci frakciójához való áramlását. Szó esett arról, hogy Ferenc részt vett az argentin piszkos háborúban, de eddigi tettei azt mutatják, hogy próbál jót tenni.

Azonban a vezető csoport, amely Ferenc Pápát hatalomra juttatta továbbra is világuralomra törekszik a szén-dioxid adón keresztül, melyet titokban ők irányítanak és szednek be. Ezen csalás nélkül nem fognak sikerrel járni, mert hazugságon alapul és átverés is marad.

A Ferenc Pápa mögött álló csoport ugyanakkor arra is törekszik, hogy Donald Trump legyen a következő megválasztott elnök az Egyesült Államokban. Ha sikerrel járnak, akkor Trump elkezdheti letartóztatni a kazár maffia sok vezető főnökét az Egyesült Államok területén.

Ezen erőkkel összhangban működik együtt a Vörös és Kék ázsiai, és a Fehér Sárkány Társaság szövetségesük.

A Vörös és Kék társaság vissza tudja magát vezetni olyan szervezetekig, melyeket Mozi (墨子) hozott létre i.e. 450 körül. Ezek a csoportok az 1700-as években szövetkeztek a Ming bürokrácia, a hadsereg és a haditengerészet maradványaival egy harcban, hogy legyőzzék a mandzsu hódítókat Kínában. Sok véres sikertelen próbálkozás után végül 1911-ben sikerült, amikor megdöntötték az utolsó császárt. Ez a csoport aztán jórészt nyugalmi állapotba került.

A közelmúltban azonban teljes körű háborúban tértek vissza, miután bizonyítékot találtak arra, hogy a Bush rezsim a SARS nevű biofegyvert terjesztette el, hogy megpróbálják megölni az embereket Ázsiában. Tudomást szereztek a kazárok népirtó terveiről is, amikor lehallgatták a Bohém Erdő történéseit, miután ifjabb George Bush került hatalomra. A Vörös és Kék társasághoz később csatlakozott a sárkány család, amely a világ régi királyi családjainak egy konföderációja.

Amikor az ázsiaiak szövetségeseket kerestek nyugaton a kazárok elleni küzdelemben, megalakult a Fehér Sárkány Társaság. A FST egy laza koalíció, amely az ókori nyugati hagyományokban gyökerezik, amely támogatott mindenféle jó cselekedetet.

Ezek a fehér lovagok voltak felelősek olyan dolgokért, mint a Magna Carta, a demokrácia, a lovagiasság, a gyengék és a szegények védelme és a harc, ha feltétlenül szükséges, hogy megvédjenek mindent, ami jó és tisztességes. A FST tagjai jelenleg megtalálhatók az USA hadiipari komplexumának legnagyobb részében kivéve azokat a zsoldosokat, akik a Bush/Clinton náci maffiának dolgoznak. A FST párhuzamosan működik együtt az orosz biztonsági szolgálatokkal, a brit titkosszolgálatokkal, a szabadkőművesekkel, az igazi muszlim titkos társaságokkal (szemben a kazárok által finanszírozott hamis muszlim ISIS terroristákkal), a japán titkos társaságokkal, az Illuminátusokkal, az olasz fehér nemességgel, az európai királyi családokkal, különböző harcművészeti egyesületekkel, stb.

A kazárok mostanra leszűkültek néhány irányító pozícióra Washington D.C.-ben, New Yorkban, Szaúd-Arábiában, Izraelben és néhány lator államban.

Ha az ázsiaiak és FST szövetségeseik egy jelentős lépést tesznek, az a játék végét jelentheti a kazárok rémuralma és a rabszolgaság számára már ebben az évben. Uralmuk vége az egyik legnagyobb esemény lenne az emberiség történetében az utóbbi évezredekben. Ez elvezethet a világbékéhez és a páratlan jólét korszakához.

Az ez év őszi kampány lesz a legfontosabb ebben a hibrid háborúban, amely a bolygó irányításért folyik. Ezúttal a valódi és teljes győzelem egy nagyon is reális lehetőség. Ha a maga részéről mindenki megtesz mindent, akkor hamarosan egy új kort kezdhetünk, egy aranykort, a csodák korát.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.