Igencsak furcsa felhívást posztolt a 25 éves temesvári nő Facebookon. Annak, aki teherbe ejti, hajlandó 500 eurót, azaz kb. 150 ezer forintot fizetni. A román nő, akit Adelinának hívnak, végső kétségbeesésében fordult a Facebookhoz, mint utolsó mentsvárhoz.
Megannyi dolog talál gazdára nap mint nap a Facebookon, és olyan sokan kérnek segítséget is a közösségi hálón. Csak idő kérdése volt hát, hogy felbukkanjanak az ehhez hasonló igencsak furcsa kérések. A nő nem akar mást, csak hogy valaki teherbe ejtse. Persze a sztori igen hamar felkapott lett, és elkezdtek özönleni a jelentkezők, a lányt azóta több mint 9 ezren követik.

A nemzetközi sajtó is felfigyelt a hírre, és megkeresték a lányt, aki elmondta, hogy eddig bárkivel is volt dolga, a gyerek szóba se jöhetett, mert a fiúknak csak arra kellett a nő, ezért döntött úgy, hogy szerencsét próbál Facebookon. Ha sikerült a projekt, a leendő apukával nem is kíván kapcsolatban maradni, egyedül szeretné a gyereket felnevelni.

Szerintünk a lány elég szép ahhoz, hogy megtalálja élete párját és leendő gyermeke(i) apját a közeljövőben, és még fizetni se kéne hozzá, de hát ő tudja…