A 28 éves szomáliai születésű Abdi Waise 2008-ban került börtönbe Nagy-Britanniában, mert megerőszakolt egy fiatal lányt.
Miután kiengedték a börtönből, fellebbeztek a deportálása ellen. Emberi jogi okokból meg is engedték neki, hogy Nagy-Britanniában maradjon. Ám nem lett hálás, tovább folytatta rémtetteit.

Civil rendőrnek adta ki magát. Egy kislányt elrabolt, és több iskolás gyereket molesztált.

Egy tízesztendős fiúnak pénzt és drogot is ajánlott, ha elkíséri. Egy lánynak rendőrként mutatkozott be: átkutatta a táskáját, de ahogy a lánya közelben lévő szüleire mutatott, továbbállt. Ezek után két lánynak állta el az útját azt állítva, hogy drogot akartak vásárolni. Meg akarta motozni őket, de a lányok elfutottak. Folytatt tovább a portyát: egy 11 éves lány karját ragadta meg és a lakására akarta vonszolni. Egy másik lányt is megpróbált elrabolni egy buszmegállóból, de neki is sikerült elmenekülnie.

Ezek után sokan felháborodtak az igazságszolgáltatáson, ugyanis ha deportálták volna már, akkor ezeknek a kisgyerekeknek nem kellett volna ezen keresztülmenniük.

De gondoljunk csak a kölni szilveszteren nőket zaklató migránsokra. Nem kaptak büntetést. Vajon megváltoznak? Nem csinálnak többet hasonló dolgot? Az országok egymás hibáiból sem tanulnak…