Ismert tévés újságíró lányát és annak barátnőjét találták meg eszméletlen állapotban a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében – tudta meg a Blikk.
A lap szerint a húszon inneni fiatalok már egy hete buliztak a VIP-részlegben. A hét végén a zenekar tagjai a koncert alatt 6 lányt felhívtak a színpadra, az előadás után pedig az öltözőjükbe. A Bors azt írta, hogy a két lányon kívül egy harmadik társukat is ájultan találták meg, ő a WC-ben rogyott össze.

A lányokat a barátaik kezdték keresni, ők ­riasztották a biztonsági személyzetet, végül ők találták meg a lányokat az öltözőben, eszméletlen állapotban. Azóta több lányt is kihallgattak az ügyben. Többségük nem sokra emlékszik. A zenekar szigetes koncertjét lemondták.

Megszólalt a zenekar

A DVBBS zenekar ügyvédje, dr. Papp Gábor juttatta el a zenészek közleményét a Blikknek. „Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a fesztivál résztvevői közül többen olyan esemény részeseivé váltak, amely miatt kórházba kerültek. A hatósággal természetesen együttműködünk” – írták. „A rendőrség megerősítette: nem volt semmilyen kapcsolat köztünk és a fenti incidens között, így elutazhattunk. A marihuana birtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak.”

Dopeman gusztustalan is undorító kijelentése

A rapper tegnap Facebookján osztotta meg a hírt az alábbi kommenttel: „A mi öltözőnkből még kijöttek a lányok. Tény, hogy a szájukat törölgetve, de kijöttek.” Miután több hozzászóló jelezte neki, hogy ez undorító, a zenész a második mondatot törölte.