Előre bocsájtom, hogy itt állj és ne tovább! Az írásom most nem kímél senkit és semmit, nem kissé kendőzetlen a fogalmazás, magyarul elküldök egy-két embert melegebb éghajlatra. 
Aki erre érzékeny inkább ne is olvassa tovább, ne izgassuk fel egymást, én Önt az írásommal, Ön meg engem a vulgáris kifejezéseim miatt!

Tehát, ma hazafelé a munkából utaztam a Hévvel. Néha „beszélgetek” magammal, csak úgy magamban. Azaz gondolkodom…

Kérdés Én: Mi a lószar van a Világgal?

Most komolyan minden nap ezt kell hallgatni, hogy valaki robbant, hadonászik egy bozótvágóval, meg tudja a franc, hogy miket csinál még?!

Meg különben is, mi a francnak ment fel az agyvizem ettől az egésztől? Kit érdekel, hogy mi van a Németeknél, a Franciáknál, a Belgáknál?!

Nincs ott hozzátartozóm, érdekeltségem! Akkor meg minek vagyok tőle sík ideg?

Válasz Én: Azért bazd meg, mert már a kezdetektől azt mondja a magyar nép, hogy ezek megölnek minket, nem szabad beengedni.

Erre fel néhány elme roggyant hazaáruló ganéj, a német ribanc a francia alkoholista spanja, meg a szaros, azaz Soros és vad kompániája úgy gondolta, hogy kurva nagyot lehet ezen kaszálni és a ki faszt érdekel, ha közben meghalnak?! Nem?

Hát kibaszott egyértelmű! Csak úgy kell csinálni a diplomáciába és a politikába, mintha ez nem is így lenne, mert mindenki olyan kurva korrekt, hogy ezt nem meri kimondani.

Epilógus:

Tele van a tököm azzal, hogy szépen szofisztikáltan, kulturáltan kell közölni mind azt, amit én most leírtam, pedig úgy is telibe szarják. Így legalább jól esik, és ez az igazság.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a fent említett kotongumi szökevények nem mások, mint saját hazájukat elárulók, akik a lóvéért a saját anyjukat eladnák minden szívfájdalom nélkül. 
Hazaáruló rohadékok! Ezelőtt 200 évvel a szél fütyült volna a talpuk alatt, most meg simogatni kell, mert ez a kibaszott nagy demokrácia!

Szarok a demokráciára, ez pont nem az!

Pofáznak az emberi jogokról stb… anyjuk picsáját! 

Te germán gerinctelen idióta! Menj a halott emberek rokonaihoz és mond meg nekik, hogy akik idejöttek azoknak voltak jogaik, és magyarázd el a szeretteiknek, hogy nekik miért nem volt joguk tovább élniük!

Ki a felelős ezekért? Az ISIS, Merkel….

Egy ember terrorizálja Európát, az, aki teret enged ennek a barbár hordának, akik azért jönnek nagy részben, hogy hazát foglaljanak! 

És gyenge téveszme és balfaszság azt gondolni, hogy nem fognak megölni minket, ha lehetőségük lesz rá! 

Tessék a királykisasszonyoknak felébredni és kurva gyorsan felfogni, hogy a kereszténységet tűzzel-vassal irtani fogják, mert rühellnek minket és meg akarnak ÖLNI! Balfaszkáim!

Kedves bal oldali liberális faszok! Az a lóvé, amit kaptok ezért a színjátékért, amit még magatok sem hisztek el, pont elég lesz a családotokat eltemettetni, ha jön a muzulmán bagázs! Ja, hogy annál többet kaptok? Tehát le tudtok lépni máshová! Talán az USA-ba, vagy valahova máshova?!

Boldogok lesztek? Egy országnyi, egy kontinensnyi ember életét teszitek tönkre, életét veszitek majd el! A vér nem válik vízzé! 

A régi MSZMP utódpártjai, bármilyen jobb-bal hajtás egy gyilkosokból álló párt követői! Szemétládák!

Gondolkodjon mindenki, itt a pénz már nem fog segíteni egy hazaáruló gecin se! 

Nézzen mindegyik magába és egyszer az életében legyen hazafi, legyen hazáját és népét szolgáló politikus!

Emberek tenni, tenni és egymás kezét megfogni, hogy megmeneküljünk és ne egy terrortámadás áldozata legyünk!