A minden várakozást felülmúló EB szereplésnek köszönhetően az egész ország foci-lázban égett, több millióan követték figyelemmel a tévében a nemzeti válogatott meccseit.
Azoknak, akik inkább közösségben szerettek volna szurkolni, egy különleges lehetőséget kínált a Futball-sziget: Egy 7000 fős befogadóképességű helyszínt, ahol Közép-Európa legnagyobb, 144 négyzetméteres kivetítőjén nézhették a drukkerek az aktuális meccseket, mindezt családias, rendezett körülmények között. Kuna Tibor, az ötletgazda a Blikknek azt mondta, mindenkit meglepett a rendezvényük sikere:

- Sokan le akartak beszélni a gigantikus helyszínről, de mi már akkor úgy gondoltuk, hogy szükség van egy nagy szurkolói közegre, ha már ennyi év után kijutottunk egy világeseményre - emlékezett vissza Kuna.

Az üzletember szerint a magyar meccseken abszolút érezhető volt az aréna hangulat, a szurkolók énekléssel bíztatták a játékosokat a főváros szívében.
Egy hónap alatt 90 ezren fordultak meg itt

- A célunk az volt, hogy elhozzuk a franciaországi légkört azoknak, akik nem tudták élőben nézni a meccseket - összegezte Kuna Tibor.

Hozzátette, hogy mintegy 90.000 látogatójuk volt az 1 hónap alatt, akik az egyedülálló szurkolási élmény mellett számtalan ingyenes programon is részt vehettek, például 11-eseket rúghattak. A Margitszigeti Atlétikai Centrumban az események ideje alatt nem történt semmilyen atrocitás, noha sok esetben másfél órával az aktuális meccs kezdése előtt megtelt a sportlétesítmény.