A népszerű színészt szombat óta kezelik kórházban súlyos veseproblémákkal. Most az is kiderült, mi állhat a betegség hátterében...
Gálvölgyi János szombaton lett rosszul, a népszerű színészt mentő vitte kórházba. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című komédiában, de már azt az előadást is le kellett mondani. Ugyancsak elmaradt a Játékszínben a keddi Legyen a feleségem! előadás is, mivel a színészt azóta is kórházban kezelik, ezért lánya vasárnapi esküvőjéről is lemaradt.

A család kedden  hivatalos közleményben tájékoztatta az aggódó rajongókat a művész állapotáról, mivel megelégelték a sok pletykát. Elárulták, Gálvölgyinek komoly veseproblémái vannak, és bár állapota javul, továbbra is kezelésre szorul.

Sajnos nem ez az első eset, hogy ilyesmi előfordul a családban. A színész unokája, Simon hároméves korától évekig küzdött a gyógyulásáért. Örökletes vesebetegséggel született, új szerv mentette meg az életét, amelyet édesapjától kapott – mesélte korábban a Blikknek Gálvölgyi felesége, Judit.

A kisfiú betegsége egyértelműen arra utal, hogy a családban örökletes a vesebetegség. Így vélhetően a 68 éves színésznek sem volt esélye, hogy elkerülje a bajt.