Oké, biztosan te is teljesen odavagy a pasidért, de azért fogadjunk, hogy van néhány olyan szokása, amitől néha teljesen kiborulsz, igaz? Mi pedig most össze is gyűjtöttük a legidegesítőbbeket! Nevetésre felkészülni!
1.Imádod felhívni, mert így legalább többet beszélgethettek, és jobban el tudod neki mesélni, amit szeretnél, ő viszont folyamatosan csak sms-eket ír? Ráadásul röviden, tömören, és még annyit sem biggyeszt a végére, hogy „puszi”? Na ne már!

2.Egy fárasztó nap után végre találkoztok, és alig várod, hogy részleten megoszd vele, milyen volt a meló, vagy éppen mivel akasztott ki a főnököd. A srác viszont csak végighallgat, majd annyit tesz hozzá, hogy „szegény” vagy „hát az nem jó”… Szóval te kiöntötted a lelkedet, neki meg ennyi hozzáfűznivalója van?

3.Amíg te órákon át forgolódsz az ágyban, ő mihelyt bebújik a takaró alá, rögtön benyomja a szundi gombot, és azonnal elalszik. Ráadásul közben horkol és beszél, amitől te még kevésbé tudsz álomba merülni…arról már nem is beszélve, amikor hancúrozás után dől ki, amikor te még egy kis összebújásra és beszélgetésre vágynál.

4.Éppen nyaralni indultok, és megbeszéltétek, hogy felváltva vezettek majd az úton? Akkor tuti, hogy fel kell készülnöd rá, hogy beleszól a vezetési szokásaidba, mert ugyebár a pasik jobban vezetnek, mint a csajok. Na persze, ezt ugye senki nem hiszi el rajtuk kívül?

5.Néha előfordul, hogy megpróbálják lecsekkolni a szembejövő csini lányt, miközben kézen fogva sétáltok, és büszkén könyvelik el magukban, hogy neked fel sem tűnt az egész akció. Óóó dehogynem, csak nem szóltál…még!

6.Evés után eszükbe sem jut elpakolni a piszkos tányérokat, mert hát az miért is lenne az ő feladatuk. Ja, és természetesen az üres üvegek is maguktól repülnek bele a szemetesbe.

7.Arra a kérdésre, hogy mit szeretnének vacsira, általában a nem tudom a válasz, aztán persze ha elkészíted, amit te kitaláltál, hirtelen rájönnek, hogy most pont nem kívánják ezt a kaját, vagy éppen pont ezt nem szeretik…de persze nem figyelmeztettek volna előre!

8.Igaz, hogy ők a világ legerősebb teremtményei, de ha véletlenül valahogy megfáznának, úgy csinálnak, mintha halálos betegek lennének, ami azt jelenti, hogy egy fél métert sem mozdulnak az ágyból, neked kell kiszolgálni őket, és egész nap azt hallgathatod, hogy mennyire rosszul vannak. Bezzeg, ha te leszel náthás, az az ő szemükben csak egy kis semmiség.

9.Órákig képesek a gép előtt ülni és értelmetlen játékokkal játszani, miközben meg sem hallják, ha szólsz hozzájuk. Sőt, szinte észre sem veszik, hogy ott vagy a környéken. De persze mindezek ellenére te is imádod őket, és eszedbe sem jut, hogy ilyenek miatt le kellene cserélned a pasidat, igaz?