Miközben együtt vigad a magyar, nemzetünk tagjai éljenek bár a világ legtávolabbi szegletében, eufóriától túlcsordulva régen látott ismerősként örülnek az ismeretlennek, miután a magyar válogatott zsinórban másodjára is megmutatta, hogy ha valakinek akkor nekünk igenis megy a foci, és bizony a szombat esti Izland elleni döntetlennel vitathatatlanul visszapozicionáltuk magunkat a világ futballtérképére. De van egy ember ezen a földön, aki nem hogy nem örül, de egyenesen szánalmasnak nevezi a meccset és a játékosokat. Számára a mai mérkőzés világosan megmutatta, hogy a fideszes politikusbűnözők sok száz milliárdnyi közpénzt dobtak ki az ablakon, értelmes célok helyett.
Szeretném bemutatni a fenti bevezető értelmi szerzőjét, dr. Dániel Pétert. Az Izraelbe áttelepült jogásznak van már a rovásán, de nézzük most mit alkotott:

Vicces és szánalmas volt ez a ma esti meccs. Két olyan “focicsapatot” láthattunk, amelyeknek fogalma sincsen erről a sportról. Erőnlét, technikai tudás és tehetség nélkül lődörögtek a magyar és az izlandi “játékosok” is a pályán és csalódást okoztak minden normális szurkolónak. Szóval eljött talán végre az ideje az önvizsgálatnak és a tényekkel való őszinte szembenézésnek. A magyar foci bizony egy kalap szar maradt annak ellenére, hogy sok százmilliárdnyi közpénzt herdáltak el rá feleslegesen a fideszes politikusbűnözők. A mai mérkőzés is világosan megmutatta, hogy ezeket a súlyos milliárdokat az ablakon szórták ki, ahelyett, hogy a magyar állampolgárok érdekében, értelmes célokra költötték volna el. Kár volt luxusstadionokat építeni minden libalegelőn, inkább a kórházakra és iskolákra kellett volna fordítani ezt a temérdek pénzt. Az is világosan látszik, hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt.
– olvasható Facebook kommentjében.

Az első meccsnél sem volt rest kifröcsögni gondolatait a Facebookra. Ebben Orbán Viktort diktátorként nevezte, a 2-1-es osztrákok felett aratott magyar győzelmet pedig pitiánernek. Íme a komment kendőzetlenül:

Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit… Jó éjszakát!

Nem először pocskondiáz, sérteget… embert, országot, miniszterelnököt, magyart.

forrás: pestisracok.hu