A Breibart szerkesztője, a homoszexuális Milo Yiannopoulos élő adásban jelentette be, hogy végigvezeti a Meleg Méltóság Menetet a stockholmi muszlim gettón. Az iszlám miatt ismét veszélyes melegnek lenni, ez felháborító. A milliós tömegű bevándorlók miatt mostanra Európában is mindenhol ott az iszlám. Mind Németországban, mind Svédországban ott vannak, nőket erőszakolnak meg és melegeket vernek meg” – vélekedett az újságíró.
A homoszexuális férfitól megkérdezte a riporter, hogy nem tart-e a muszlimoktól, hisz az orlandói merényletek után a Hollywoodban megrendezett felvonuláson is jóval magasabb volt a rendőri jelenlét a megszokottnál.

Az iszlám miatt ismét veszélyes melegnek lenni, ez felháborító. A milliós tömegű bevándorlók miatt mostanra Európában is mindenhol ott az iszlám. Mind Németországban, mind Svédországban ott vannak, nőket erőszakolnak meg és melegeket vernek meg” – vélekedett az újságíró.

A tavalyi felvonulás után a svéd kormányzat bírálta a melegfelvonulás részvevőit, mondván, túlságosan provokatívak voltak, ezáltal pedig megzavarhatták a helyiek nyugalmát.

Végigviszem a főként muszlimok lakta negyedeken a felvonulást, hogy megmutassam Európának és a világnak, hogy mi is az igazi probléma a mai világban.” – zárta sorait az aktivista.

Forrás: 888.hu