Persze, láttunk már képeket a Földről, tudjuk hogy néz ki, fehér felhők örvénylenek a légkörében, a víz kéklik, és a földrészek körvonalazódnak...
Persze, láttunk már képeket a Földről, tudjuk hogy néz ki, fehér felhők örvénylenek a légkörében, a víz kéklik, és a földrészek körvonalazódnak rajta. Azt is tudjuk, hogy a nagyvárosok gyönyörűek éjszaka, mikor a sötétben ragyognak a város felkapcsolt fényei. Képesek vagyunk órákig gyönyörködni benne, vagy rácsodálkozni az autópályán a hirtelen elénk táruló, dombok mögül felbukkanó fényvárosokra.


Ezen alapulhatott a videó készítőinek az ötlete is, akik az űrből levideózták a Földet éjszaka. Gyönyörű látvány, ahogy egész földrészek fénye szikrázik, mint egy fényhálózat. A villámok cikázásai is élénken jelzik, hol dúl a Földön éjszaka vihar, és az északi fény is gyönyörű színekben hullámzik a légkörben, elképesztően páratlan látvány! Ezt néha a felkelő nap ugyan megszakítja, de a vágásnak köszönhetően folyamatosan élvezhetjük a látványt. Ha már élőben nem, legalább így lássuk!

Forrás: napikedvenc.com