Henning Witte svéd ügyvéd összegyűjtötte a részletinformációkat melyekből arra a következtetésre jutott, hogy egy nagy létszámú iszlamista sereg európai háborút fog kirobbantani 2016 szeptemberében.
” Mikor az Iszlám Állam azzal fenyegetőzött, hogy 2014-2015-ben szent háborút robbant ki Európában én csak nevettem rajta. Nem történt semmi nagyobb támadás, de aztán jött a párizsi mészárlás és minden világossá vált.

A támadás után néhány nappal Hamburgban töltöttem néhány napot egy jó barátomnál, aki kapcsolatban van magas rangú katonákkal, rendőrökkel és bírókkal. Ő elmondta, hogy egy német biztonsági tiszt megosztott vele egy bizalmas információt: Az Iszlám Állam 400.000 harcost csempészett be Európába a migránsokkal. A barátom azt is elmondta, hogy az informátor nyomtalanul eltűnt miután elmondta neki ezt az információt.”

A támadás időpontja 2016 szeptembere mondja White.

Mik a jelei annak, hogy így van és bekövetkezik a támadás szeptemberben.

  1. A legtöbb bevándorló 18 és 35 év közötti férfi, felszerelve okos telefonokkal és igen agresszívek. A kísérő nélküli menekültek hazudnak a korukról. Ők is katonák.

  2. A legtöbb menekült nem Szíriából jön csak szírnek vallja magát.

  3. A szilveszteri szexuális támadásoknál kiderült, hogy nem spontán akciókról van szó, hanem egy igen jól szervezett támadásról.

  4. Több Törökországba érkezett hajón is konténerszámra találtak fegyvereket, de még több csúszhatott át az ellenőrzéseken.

  5. Az ISIS nagy föld terülteket vásárol Boszniában katari és szaúdi pénzekből és egy rendkívül veszélyes dzsihadista szigetet hozott létre Európában.

  6. A német és a svéd hatóságok többször foglaltak le nagy mennyiségű fegyvert és robbanóanyagot.

  7. A kurdok szerint a török Elnök irányítja az Iszlám Államot

  8. Május 1.-én a NATO főparancsnok bejelentette, hogy az ISIS rengeteg harcost csempészett Európába.

  9. A svéd hadsereg vezetője bejelentette, hogy az ország hamarosan háborút fog vívni valakivel, de az nem Oroszország lesz.

  10. Információk szivárogtak ki a svéd rendőrségtől, hogy az ISIS jelentős haderőt csempészett be Svédországba, de nem szabad beszélni róla csakúgy mint Németországban.
  11. Forrás: speisa.com