A Paks hazai pályán magabiztosan győzte le az MTK együttesét, ezzel bajnokká avatta a Ferencvárost az OTP Bank Liga 28. fordulójában.
OTP Bank Liga, 28. forduló:
Paksi FC-MTK Budapest 4-1 (2-0)
Paks, 700 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Bertus (17.), Szakály D. (24.), Strestík (55., öngól), Hahn (75.), illetve Strestík (50.)
sárga lap: Hahn (81.), illetve Vogyicska (29.), Poór (73.), Hrepka (90.)

Paks:
Molnár P. - Lenzsér, Papp K., Szabó J., Gévay - Kulcsár D., Szakály D., Hahn (Kesztyűs, 87.), Koltai (Balázs Zs., 85.), Bertus (Kecskés, 84.) - Bartha

MTK:
Hegedüs - Vadnai, Poór, Bese, Grgic - Hrepka, Vass Á., Kanta J., Vogyicska - Strestík (Hajdú, 85.), Nikac (Hujber, 75.)

Mivel az MTK kizárólag győzelem esetén halaszthatta volna el a Ferencváros bajnokká avatását, a kék-fehéreknek támadniuk kellett. Ennek ellenére a hazaiak gyakorlatilag bő húsz perc alatt eldöntötték az összecsapást, így a bajnoki cím kérdését is, ugyanis előbb Bertus megpattanó szabadrúgása, majd egy beadás után Szakály Dénes közeli próbálkozása is a vendégek kapujában kötött ki. A fővárosiak Strestík révén nem sokkal a fordulást követően szépítettek, de a cseh támadó néhány perccel később öngólt vétett, ezzel visszaállt a kétgólos különbség. Negyedórával a vége előtt végleg eldőlt a három pont sorsa, Hahn lőtte ki a bal alsó sarkot. A hajrában már nem változott az eredmény, a Paks teljesen megérdemelten szakította meg az MTK hat mérkőzésen át tartó veretlenségét.