Bár a farsangi szezon már elmúlt, de a tavaszi hónapokkal együtt elindult a tavaszköszöntő bálok ideje. Nem csak erre a programra érdemes azonban az alkalmi ruhák mellett dönteni, hanem azért is, mert a randevútól kezdve a színházlátogatásig számos helyre felvehetjük új kedvenceinket. Ma már azok is rálelhetnek a kínálatban a testalkatuknak ideális darabokra, akik a hagyományos méretek között nem találnak magukra valókat.
A molett alkalmi ruhák sem nélkülözik a divatos megjelenést, hiszen a gyártók egyre inkább odafigyelnek az ilyen irányú igények kielégítésére is. A sheego.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy a molett alkalmi ruhák iránt is nagy érdeklődés mutatkozik, hiszen a nők testalkattól függetlenül szeretnek öltözködni, és ügyelni a trendi megjelenésre. Lássuk, melyek azok az alapdarabok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő gardróbjából sem!

Az elmaradhatatlan kosztümkabát

Vannak olyan ruhadarabok, melyek segítségével a legtöbb szett azonnal alkalmivá varázsolható. Tipikusan ilyen a kosztümkabát. A klasszikus fekete szín mellett a világos árnyalatok is remek választásnak bizonyulnak, és blúzzal vagy nadrággal éppen úgy kiválóan kombinálhatóak, mint a megfelelő nadrággal. A molett alkalmi ruhák fölé is bátran felvehetjük, ráadásul az átmeneti hónapokban a változékony időjárás ellen is védelmet jelenthet a kiskabát.

Az a bizonyos kis fekete

Legyen szó akár állófogadásról, bálról, vagy randevútól, van egy olyan ruhadarab, amellyel garantáltan nem lőhetünk mellé, ez pedig nem más, mint az a bizonyos kis fekete. A molett alkalmi ruhák között is többféle fazonban rábukkanhatunk erre, a vállakat szabadon hagyó változattól kezdve az egészen hosszú, estélyiken keresztül az aszimmetrikus aljú típusokig. A különleges, egyedi megjelenés jegyében a fodrok, a csipkeberakások is nagyon trendinek számítanak manapság, s ezekről akkor sem kell lemondani, ha a molett alkalmi ruhák között keresgélnénk.

Rafinált szabásvonalak, izgalmas kiegészítők

Kevés olyan nő van, aki maximálisan elégedett lenne testalkatával, ám egy jó szabásvonallal kiemelhetőek azok a domborulatok, amelyek igazán csábítóak. A rafinált oldalbehúzás, az aszimmetrikus megoldások éppen úgy remek választásnak bizonyulnak, mint a molett alkalmi ruhák fölé ideális boleró, vagy a megfelelő helyen használt öv.

Ha alkalmi viseletről van szó, akkor természetesen nem mehetünk el a kiegészítők kérdése mellett sem, hiszen ezek segítségével még stílusosabbá varázsolhatóak a molett alkalmi ruhák. Egy fekete nyakékkel, igényes bőrtáskával, vagy a szintén nagyon trendi hosszú nyaklánccal hangsúlyozhatjuk nőiességünket, s mindezt persze az alkalomnak megfelelő stílusban.

A molett alkalmi ruhák igazán izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban, s a teltebb idomokkal rendelkezők kivétel nélkül megtalálhatják közöttük azokat, melyek nem csak ízlésüknek, de testalkatuknak is maximálisan megfelelnek.

A rafinált áthajtások, a fodrok, bevarrások és szűkítések ott emelik ki az idomokat, ahol arra szükség van. A klasszikus, karcsúsító fekete ruhadarabok mellett színes változatok is szép számmal helyet kapnak a kínálatban, így az aktuális trendeket gyakorlatilag bárki követheti, ruhamérettől függetlenül. A minőségre minden esetben érdemes hangsúlyt helyezni, hiszen ez a választott darab megjelenésén azonnal meglátszik. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a tökéletes szetthez a megfelelő lábbeli is hozzátartozik. A hidegebb hónapokban dönthetünk csizma mellett, de a szokásos körömcipők és kissé laposabb, kényelmesebb változatok is remek választásnak bizonyulnak.