Megölte saját 46 éves nővérét egy 41 éves algériai imám mert ő elhagyta a családi otthont.
A nő 10 évvel a gyilkosság előtt hagyta el a szülői házat és azóta nem is találkozott a családjával.

2015 julis 1.-én éjjel 1 óra körül az algériai Annaba városának egyik rendőrőrse előtt egy elhagyott taxihátsó ülésén holtan találták a rendőrök az áldozatot, akivel több szúrt sebbel végeztek. Az áldozat mellett hevert a gyilkos fegyver egy kés is.

A rendőrség azonnal körözést adott ki a tettes kézre kerítésére. Néhány óra múlva el is fogták a tettest a taxi tulajdonosát, az áldozat testvérét, aki a rendőrségen bevallotta a gyilkosságot és elmondta, hogy azért követte el tettét mert a nő nem viselkedett jó muszlimként és 10 éve elhagyta a családotthonát.

A vádlott elmondta, hogy azon a napon taxisként dolgozott a város utcáin, mikor észrevette a testvérét a járókelők között. Integetett a nőnek és megállt mellette és megkérte, hogy üljön be mellé. Mikor a nő beült rögtön szidalmazni kezdte, aztán egy kést vett elő és többször belevágta a nővérébe. A halott nővel nem tudta, hogy mit kezdjen ezért egész nap autózott vele a városban és végül éjjel ott hagyta a rendőrség előtt a taxival együtt.

A férfit életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte az annabai bíróság.

Forrás: elkhabar.com