Sírva roppant össze újzélandi koncertjén Madonna.
A sztár először beszélt nyilvánosan arról, hogy csütörtökön a New York-i bíróság Guy Ritchie filmrendezőnek ítélte közös gyereküket, Roccót (15).

Madonna a fiának ajánlotta az egyik dalt


-  Nincs erősebb szeretet az anya és a fia közi szeretetnél – mondta a könnyeivel küszködve a világsztár a színpadon, mielőtt a La Vie en Rose című számát a fiának ajánlotta volna.

A fiának, aki tavaly decemberben úgy döntött, anyja világkörüli turnéját otthagyva az apjához szeretne utazni Londonba. A tinédzser még karácsonyra sem volt hajlandó visszautazni az anyjához, pedig a válás utáni megegyezésben az szerepelt, hogy a családi ünnepeket a Madonna és Guy gyerekei az énekesnővel töltik.

Mivel Rocco továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy Londonban maradjon és ebben a volt férje, Ritchie is támogatta a gyereket, Madonna bírósági úton szerette volna elérni, hogy a fia visszatérjen hozzá. A dolog azonban rosszul sült el számára, a csütörtökön megszületett ítélet szerint ugyanis Rocco az apjával maradhat.

- Elfogadtam, hogy elvesztettem a fiam – mondta a Daily Mail információi szerint Madonna közeli barátoknak, ám bármennyire is ezt állítja, mindenki tudja, hogy nagyon kiborult. Az ítélet másnapján egyébként egy meglehetősen fura videót tett ki a közösségi oldalára, amelyben egy bohócruhában táncol a színpadon.

Madonna ugyan elfogadta, hogy a bíróság engedett Roccónak, de arra továbbra is garanciát szeretne, hogy tud mindenről, ami a fiával a tengerentúlon történik.