Stabilan őrzi harmadik helyezését a Bundesliga tabellán a Hertha BSC. A berlini labdarúgó klub legutóbb a Schalkét darálta be 2:0-ra. A Dárdai Pál vezette fővárosi csapat a német toplistán csupán az FC Bayernt és a dortmundi legényegyletet engedte maga elé.
A Spree-metropolisz egyik legnépszerűbb magyarja, szerdán negyven gyertyát fújhat el tortáján. Egy – sikeres! - tréner életében ez még nem kor. Dárdai Pál szerényen, nagy akarat erővel és humorral terelgeti az eddig jól teljesítő kék-fehéreket. A krónikások még emlékeznek arra, hogy a jelenlegi 45 pont micsoda eredmény a Bundeliga top csapatainak mezőnyében ahhoz képest, hogy korábban a másodosztály diszkrét letargiájába is belekóstolt már a berlini team.

Ám a 26. játéknapon a (szintén kék-fehér) FC Schalke 04 együttesének nem kegyelmeztek a fővárosi fiúk. Két gólt lőttek a zsúfolt Olympiastadionban a vendégeknek. S ez már picit előköszöntő is volt a március 16-án kerek születésnapját ünneplő foci edzőnek. Dárdai persze sportember és két koccintás közepette, már a következő meccsre fókuszál. Szombaton az ingolstadti stoplisbrigád lesz a Hertha BSC újabb ellenfele. Hajrá Pali!