Azon túl, hogy George Clooney lassan nyugdíjas szeretne lenni, még egy fontos titkot árult el szakmai múltjáról és jelenéről.
Nehéz George Clooneynál tipikusabb amerikai mozisztárt elképzelni, ő azonban elvágyódik Kaliforniából: délkelet-angliai birtokán szeretne megöregedni, hol a fű selymes és dús, és az idilli csendet csak a madárcsicsergés meg a legelésző birkák méla bégetése veri fel. Clooney legalábbis így nyilatkozott a brit OK! magazinnak, amikor arról kérdezték, Angliában ügyvédkedő feleségével tartósan le akarnak-e telepedni a szigetországban: „Egyelőre nem, de hosszú távon az angliai házunkban szeretnénk megöregedni és megőszülni. Az öregedést meg az őszülést természetesen csak magamra értem, a nejemre nem vonatkozik.”
Itt viszonylag komolynak tűnik: Clooney  a berlini kancellári hivatalhoz  érkezik, ahol  Angela Merkel német kancellár fogadja. (MTI/AP/Markus Schreiber)
George Clooneyt hamarosan a Coen-fivérek új vígjátékában láthatjuk. Az Ave, Cézár-ban, amely Hollywood aranykorát idézi meg szeretetteljes gúnnyal, egy nagyon buta szupersztárt alakít.


Erről ezt mondta George: „Eddig három Coen-filmben játszottam, csupa idiótát, de az előző két karakter messze nem volt annyira kretén, mint a mostani.” Clooney mellett csupa nagy név tűnik fel, többek között Josh Brolin, Scarlett Johansson, Tilda Swinton ésChanning Tatum. A filmet február 25-től vetítik a hazai mozik.