Csütörtök délután hat holttestet talált a chicagói rendőrség egy Gate Park-i lakás különböző részein. A nyomozás még folyik, de egyelőre a rendőrség nem gyanúsít senkit, és senki nem érti, mi vezethetett ennyi ember halálához.
A holttestek alapján az áldozatokat megkínozták, szenvedtek a haláluk előtt. A lakás különböző részein haltak meg. Egyikük egy 10-12 év körüli gyerek volt – írja a CNN.

A kegyetlen gyilkosság ellenére a rendőrség úgy gondolja, hogy a szomszédoknak nem kell aggódniuk, nincsenek veszélyben. Elővigyázatossági okokból azonban plusz járőröket küldenek a területre. A rendőrök most próbálják azonosítani az áldozatokat, akik nagy valószínűséggel egy család tagjai.

„Mindenki szomorú és rémült. Jó család voltak, rendes gyerekekkel. Nehéz elhinni” – mondta Markita Williams, aki három éve az áldozatok szomszédságában él.

A nő szerdán próbált kapcsolatba lépni a családdal, mivel a furgonjuk kint állt az utcán, ahol a város épp felújításokat akart végezni. Williams figyelmeztetni akarta a családot, mert attól tartott, elvontatják a furgonjukat – de mindent zárva talált.

„Mindig széthúzva tartották a függönyöket, az utcáról be lehetett látni a lakásba. Most viszont minden szorosan össze volt húzva, be volt zárva.”

Williams hiába kopogott, senki nem válaszolt. A rendőrség másnap jelent meg, miután az egyik áldozat munkatársa értesítette őket, mert a kollégáját két napja nem érték el.

A család kutyájára most Williams vigyáz – a kutya is kiéhezve és véresen került elő a meggyilkolt család otthonából.