Makacsul tartja magát a pletyka Békésen, hogy a Repülős Gizi néven elhíresült besurranó tolvaj házat vásárolt a megye névadó településen.
Az információt egyelőre senki sem erősítette meg, de a helyiek több utcanevet is emlegetnek, ami a lakhelye lehet. Kissé cizellálja a helyzetet egy hajdúszoboszlói hír, amelyet néhány napja hoztak nyilvánosságra.

Még szeptember 20-án tett bejelentést egy férfi, mert hajdúszoboszlói házába visszatérve egy idős nőt talált az egyik szobában, aki épp a szekrényben kutakodott. A férfi a rendőrök érkezéséig visszatartotta a hívatlan vendéget, akiről kiderült, hogy nem más, mint a 88 éves K. Sándorné B. Gizella, azaz Repülős Gizi. Az idős tolvajt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. 

A kihallgatás során a sokszoros tolvaj állítása szerint ő csupán szállást keresett, és az eső miatt ment be a legközelebbi házba.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az idős nő ellen a lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, a napokban vádat is emeltek ellene.

Via: beol