Az angol párt annyira megviselte kutyusuk, Dylan halála, hogy úgy döntöttek, klónoztatják. Mindezért pedig egy óriási összeget is hajlandóak voltak kifizetni! De nem ez a legbizarrabb a történetben...
Richard Remde és Laura Jacques mindig is imádták az állatokat, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 5 kutyát, 7 tengerimalacot, 2 nyulat, 1 futóegeret és 1 hörcsögöt tartanak. Laura kedvence mégis Dylan, egy barátságos boxer volt. Éppen ezért szörnyen megrázta a fiatal nőt és férjét, amikor a kutyust hirtelen elveszítették. Ez persze érthető, hiszen ki ne lenne szomorú, ha a házi állata meghalna, igaz? Laura azonban ennél sokkal jobban kiborult, és nem volt hajlandó elfogadni a tényt, ezért hazavitte a kutyus holttestét, órákig sírt mellette, majd úgy döntött, a temetésig lefagyasztja az állatot a házukban. Elképesztő, igaz? És ez még nem minden!
Richard ugyanis nagyon megsajnálta feleségét, és nem bírta nézni, mennyire ki van borulva. Ezért eszébe jutott, hogy már hallott korábban arról, hogy egy angol nő klónoztatta a tacskóját, így felvetette az ötletet szerelmének. Laura persze azonnal belement a dologba, bár voltak kétségei, hiszen eddig úgy tudta, hogy csak élő állatot lehet klónozni. Miután utánaolvasott, kiderült, hogy az állat halála után 5 napig még kivitelezhető mintavétel, de az eljárást kizárólag Dél-Koreában végzik, így rengeteg akadályba ütközött az angol pár. Először is nem találtak olyan brit állatorvost, aki hajlandó lett volna szövetmintát venni a már halott és lefagyasztott állatból, mind etikai és morális okokra hivatkoztak. Az idő viszont sürgette Laurát, ezért úgy döntött, maga végzi el a biopsziát az állaton. És bár elsőre nem jártak sikerrel, a második próbálkozásra már sikerült és Szöulban elkezdték a klónozást.
Egy hónappal később Laura és Richard szuper híreket kaptak, ugyanis nem is csak egy, hanem rögtön két apró és extra édes Dylan-klón született. A pár pedig most nagyon boldog, hiszen úgy érzik, visszakaptak egy kicsit kedvencükből, és még az sem érdekli őket, hogy minden utazással és költséggel együtt 70 000 fontot, vagyis közel 30 millió forintot költöttek.
Azonban sokan nem értenek egyet velük, és rengetegen támadják az esetet. A legtöbben azt bírálják, hogy ez önző és etikátlan a részükről, és jó páran azt is megemlítették, hogy a klónozott állatok általában betegesebbek és nagyobb esélyük van a rendellenességek kialakulására, így egyenesen állatkínzásnak nevezték Lauráék húzását.