Tudtad, hogy szorosabb kapcsolatot lehet kialakítani a babáddal, ha egy meditáció alkalmával kommunikálsz vele?
Tudtad, hogy megtanulhatod megérteni a magzatod jelzéseit, és könnyebben “boldogulhatsz” vele majd a világra jötte után is?

Akkor elárulom Neked, hogy számos tanulmány erősítette már meg, hogy lehet kommunikálni a méhben lévő magzattal és kialakítani vele egy szorosabb kapcsolatot. Ha megtanulod megérteni a magzatod jelzéseit, akkor gyorsabban megérted, mit szeretne, milyen a hangulata.

Időt kell szánni arra, hogy foglalkozz a magzatoddal, legalább naponta 5-10 percet. Ez a videó segít neked a kapcsolatot teremteni a kis emberkével, aki a pocakodban van.

Ezzel a meditációval ráhangolódsz kisbabád ritmusára, jelzéseire, lelkileg is megalapozhatod a szülővé válást.

A magzatodra nagy hatással van a zene. A magzatvízben lubickolva mindent hall, szereti a zenét, legfőképpen az édesanya énekét. Ha minden figyelmedet a babádra fordítod, akkor észre veszed, hogy kb. a 25 héttől a gyermeked már akaratlagosan is mozog, a kommunikációban aktívan részt vesz. Kezeddel kitapinthatod és megsimogathatod a babádat, enyhén meg is bökheted a babát. Így tudsz neki jelezni, hogy figyelsz rá.

Kutatások bebizonyítoptták, hogy az így fejlődött babák, a születésük után nyitottabbak és nagyobb érdeklődést mutatnak a környezetük iránt. Nem félénkek, és könnyebben alakítanak ki kapcsolatot.

Szeretettel ajánlom ezt a gyönyörű videót, amit Ati készített Nektek! Szívének minden szeretetét beletette, hogy könnyebb legyen a kapcsolatotok egymással!