Nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő nem szingli többé, de amíg ezt beismeri, itt van minden, amit tudni érdemes az új barátról.
Roberto Augire, Emma Watson új pasija. (Fotó: Facebook)
Roberto Aguire egy nagyon tehetséges színész és producer, aki nem utolsósorban bosszantóan jóképű is. A srác mexikói születésű, de nagyrészt Svájcban nevelkedett, most pedig Los Angelesben él.

A fiatal tehetség számos filmben szerepelt már, legutóbb Robin Williams egyik legutóbbi filmjében, a Boulevard-ban volt látható, aminek köszönhetően igen jó kapcsolatot sikerült kialakítania a néhai legendás komikussal.

Emma és Robert még a Harry Potter forgatásain botlottak egymásba, ahol a most 27 éves fiatalember a speciális effektusok részlegen volt gyakornok. Nagy szerencséjére az egyik nap véletlenül összefutott Emmával, akivel aztán a kölcsönös szimpátiának hála fél napot végigcseverészett .

A két fiatal azóta sem vesztette el a kapcsolatot, hiába a távolság, igazán jó barátok lettek. Watson többször vitte már magával Aguirét nyilvános eseményekre, akkoriban természetesen barátként. Most pedig a pletykák szerint komolyabbra fordult kapcsolatuk, amit remélhetőleg hamarosan ők maguk is bevallanak. 

forrás: hellomagazine.com