Hajdúné bízik benne, hogy nagyon csúnya ügye Bálint Antóniával hamarosan bíróságra kerül.
Tegnap újabb döbbenetes pletyka kapott szárnyra Sarka Kata és Bálint Antónia viszonyát illetően. Az ex-szépségkirálynő állítólag ittasan hívta fel egykori szerelmét, Hajdú Pétert, de a telefont felesége vette fel. A kihangosított beszélgetést Hajdúék vendégei is végig hallgatták, amelyben Toncsi állítólag válogatott trágárságokkal horda el a kétgyermekes Katát, de egyéb hajmeresztő részletek is kiderültek.

Antónia természetesen tagadja a dolgot. A hírt lehozó napilapnak levélben üzent, közösségi oldalán pedig elmondta, hogy ismét rágalmazási pert indít Sarka Katáék ellen. Rajongói csak hüledeznek a durva történeten, Toncsi pedig nem hiszi el, hogy ilyen messzire ment a Hajdú család. Az egyedülálló édesanya állítja, telesen alaptalan hazugsággal vádolják és sokan az ő oldalára álltak. Még Rába Tímea és Kiszel Tünde is támogatását fejezte ki egy-egy kommentben.

Ez is bejöhet: 

Sarka Kata eközben röhög a markában, mert biztos benne, hogy Antónia pofára fog esni, ha bíróságra kerül az ügy. A szóban forgó telefonhívásról ugyanis felvétel készült, amit Hajdúné bizonyítékként fog felhasználni. A hitetlenkedőknek pedig azt is elmondta, hogy Toncsi már merészebb dolgokat is művelt.

"Remélem, hogy bíróságra kerül a dolog, mert ott minden kiderül, és lesz még egy nagyon nagy ütőkártya nálam! (…) majd kiderül hamarosan, hogy kinek van igaza. Az lesz a legkisebb meglepetés, hogy valóban felhívott, ennél lesz durvább!" - írta Kata a Facebookon.

Sok kommentet azt hiszem, ehhez nem is lehet hozzáfűzni. Az biztos egyelőre, hogy valamelyik hölgy hazudik, viszont bármelyikük is az, most átlépett egy határt.