Immár biztosan tudható, hogy a Chelsea gyönyörű orvosa, Eva Carneiro és Jon Fearn gyúró nem lesz ott a kispadon a holnapi, Manchester City elleni rangadón (17:00, tv: Digisport1). Ezt José Mourinho jelentette ki, aki napok óta össztűz alá került amiatt, hogy magából kikelve üvöltözött a Swansea elleni, múlt szombati bajnoki meccsen.
A portugál menedzser szerint az orvosi stáb két tagja feleslegesen szaladt be a pályára az együttes belga focistáját, Eden Hazard-t ápolni. Mourinho úgy véli, Carneiróék elhamarkodottan intézkedtek (a játékosnak emiatt le kellett jönnie), az érdekvédelmi szervezetek, valamint az angol orvos csoportok ugyanakkor védelmükbe vették a kollégát.
„A nézeteltérés a munka része, emiatt még tudunk együtt dolgozni – magyarázta a sokak által beképzeltnek tartott edző – az én felelősségem, ki ülhet le a Chelsea kispadjára, dr. Carneiro és Jon Fearn ezúttal nem lesz ott, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem térhet vissza.”

Legalább ilyen fontos kérdés, hogy megszerzi-e évadbeli első Premier League-győzelmét a londoni együttes. A Chelsea tudniillik 2-2-es döntetlent játszott a nyitó körben, miközben a trónkövetelő Manchester City könnyedén intézte el a West Bromot. Az előző idényben harmadik Arsenalnak a West Hamtől elszenvedett vereség után van mit javítania, erre a Crystal Palace otthonában lesz lehetősége.