Folyamatosan szivárognak ki az exkluzív információk, melyek közül első eresztéseket most megosztjuk önökkel is.


Miközben az egész világ azt találgatja, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux hogyan tudta titokban tartani a menyegzőt, ők már a mézesheteiket töltik Bora Borán.

A sztárpár a családtagokat és barátokat Justin Theroux 44. születésnapjának megünneplésére hívták meg, így hát nagy volt a meglepetés, amikor meglátták az esküvői díszletet. A szerda esti titkos eseményről egyre több információ derül ki, többek között most már azt is lehet tudni, hogy az ara édesanyja nem volt jelen a szertartáson. Viszont Anistonnak nem volt oka csüggedni a dolog miatt, hiszen legjobb barátnője, Courteney Cox mint esküvői tanú természetesen ott volt a lagzin. A People magazin úgy tudja, a Jóbarátok Monicája volt az utolsó vendég, aki hajnali három körül elhagyta az ifjú pár kaliforniai házát.

Jennifer Aniston amerikai színésznő és vőlegénye, Justin Theroux a 85. alkalommal megrendezett Oscar-díjkiosztó gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban. (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck) Jennifer Aniston amerikai színésznő és férje, Justin Theroux. (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Coxon kívül persze több híresség is megjelent a lakodalmon, Anistonékkal együtt ünnepelt Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Howard Stern, Emily Blunt és férje, John Krasinski, Ellen DeGeneres, Lake Bell és tetoválóművész ura, Scott Campbell, aki egyébként a férj tanúja volt.