Filmdíszletből készítette mobil-lakását egy amerikai pár, kevesebb, mint 3 millió forintnyi összegből meg is úszták az építését - írta meg a Daily Mail.  


Chloe Barcelou és Brandon Batchelder stylistként és ácsként dolgoztak különböző forgatásokon, és amikor szétszedték a díszletet, mindent elhoztak, ami mozdítható volt. A pár azért döntött a mobil otthon mellett, mert szerintük így sokkal könnyebben találnak munkát, ha nincsenek helyhez kötve. Összegyűjtöttek annyi pénzt, hogy elkezdhessék az építkezést, amit Brandon szinte egymaga készített. Az ezermester két hónap alatt készítette el a tervet, a régi vasúti kocsira hasonlító lakókocsijukat pedig 9 hónap alatt rakta össze.

– Chloe kastélyt akart, de végül úgy döntöttünk, vasúti kocsira fog hasonlítani. Vicces lett volna, amint az autópályán egy viktoriánus kastélyt húz maga után egy méretes teherautó. Álomotthonunk mindennel fel lesz szerelve, napelem adja az energiát, de lesz padló alól előhúzható teraszunk is - mondta büszkén a Daily Mailnek Brandon.