Futottunk egy két kört a hazai hajdúszoboszlói, politikai pályán, hogy mennyi az annyi, és máris megszületett a mai politikusi geeek. 


Marosi (celeb) György önkormányzati képviselő, gazdasági bizottsági vezető, néha a HSE sportkommentátora (amikor a csapat kupagyőztes lesz) - szóval a Gyuri, a mindannyiunk Gyurija két jó hírt is közölt, amit most megosztok az olvasóközönséggel. 

"Elkészült körzetünkben a Szilfákalja utca 43-45. és az Arany János utca közötti járda a bicikliúttal. A kivitelezést a város megrendelésre a Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végezte, a munkálatok elvégzésével a cég pedig a Debreceni D-Profil Kft-t bízta meg. A felújított szakasz a Jókai soron most létesülő bicikliút összekapcsolását is elősegíti, így a buszállomástól a városházáig eljuthatunk kerékpárral."


A képviselőknek gratulálunk. De csak úgy csendbe hozzáteszünk, hogy a hullámvasút feelinget részben sikerült produkálni. De hát a pokolba vezető út is jó-szándékkal van kikövezve.  Hát égjek a gyehenna lángján és elfogadom úgy ahogy van. 

A második jó hír, amihez csak gratulálni tudok:

"Kijelölésre került a Kondipark helye, napokban elkezdődik a beruházás kivitelezése. Az építkezés a Thököly iskola területén, legkésőbb augusztus 31-ig tart."