Mindkettő az utóbbi két nap termése - az egyiket vízilabdában , a másikat strandfociban szereztük. Mindkettő az utóbbi két nap termése - az egyiket vízilabdában , a másikat strandfociban szereztük. 


Két olyan csodagólt is produkáltunk az elmúlt két nap alatt, aminek méltán jár csodájára az internet közönsége. Az egyik gól a brazilok ellen vívott Vízilabda Világliga csoportmeccsén született. A második negyedben a brazilok szabálytalankodtak, ami a bíró figyelmét sem kerülte el. Hosnyánszky Norbert azonnal cselekedett: élt azzal a pár másodperces lehetőséggel, mikor szabaddá vált, és a kapunak háttal parádés csavargólt szerzett, 6-2-re növelve ezzel az eredményt a magyar csapat javára. (Végül 16-3-ra győztünk).

Hosnyánszky parádés csavargólja:


A másik bravúros gólt A Bakuban zajló I. Európai Játékok strandlabdrúgó tornájának másik fordulójában szereztük. A magyar válogatott a világranglista ötödik Spanyolország ellen lépett pályára csütörtök délután. A magyar csapat bravúrosan kezdett Ábel Péter csodás, ollózós góljával. 

Ábel bravúros ollózós gólja:


A mieink Ábel Péter és Simonyi Gábor góljaival a második harmad elején még két 2-0-ra vezettek, a világranglistán ötödik spanyolok előbb azonban szépítettek, majd a zárófelvonásban négyszer voltak eredményesek, így sajnos megfordították a találkozót. A vége 5-2 lett a spanyolok javára.

Ha szerinted is parádésak a gólok, nyomj egy lájkot!