Valóban öngyilkos lett egy lány, aki most az épületben kísért, vagy csak városi legendáról van szó?


Szellemhistória miatt rettegtek a Clement Hall Egyetem hallgatói. A Nyugat-Tennessee-beli intézményben az a legenda terjedt el, hogy egy lány a kollégium legrégibb hálótermében oltotta ki az életét, és azóta az intézményben szellemként bolyong.

A kísértet létezését több paranormális jelenségnek kinéző esemény bizonyította, emiatt az egyetem legendája az Egyetemi Szabadgondolkodók Társaságának asztalára került. A tagok alapos vizsgálatot rendeltek el, aminek eredménye megcáfolta azt a feltevést, hogy szellem járkál a falak között.

Az egyik női alkalmazott például arról számolt be, hogy villódzó árnyat látott, ám a vizsgálat szerint csak egy hibás villanykörte okozta a jelenséget. Egy irodai dolgozó már arról mesélt, hogy lidércet látott a padláson, de később visszakozott, és azt állította, hogy lehet, hogy csak képzelődött, és ő színezte ki a történetet az évek alatt.


A Clement Hall Egyetem igazgatója ráadásul makacsul állította, hogy semmiféle lány nem ölte meg magát a szobában, tehát az egész csak egy klasszikus városi legenda, annak minden klasszikus motívumával.

Némi keresgélés után az is kiderült, hogy az egész ország, szinte minden egyetemén hallani hasonló rémtörténetet, tehát ez is azt bizonyítja, hogy csak egy szájról szájra terjedő legendáról van szó, ami ugyanúgy az egyetemi kultúra része, mint az, hogy a tábortűznél szellemtörténeteket mesélünk.

(Forrás: noiportal.hu)