Nagyon kellemetlen helyzetbe került Vastag Csaba, akit néhány női rajongója folyamatosan zaklat. Az egykori x-faktoros és menedzsmentje már jogi lépéseket fontolgatnak az ügyben.


Erről ez énekes menedzsere tájékoztatta a közönséget a Facebookon egy határozott üzenetben. A közösségi oldalán a zenész közel 300 ezer kedvelőjével tartja a kapcsolatot. Többek között őket szeretné Vastag Csaba és menedzsmentje megóvni a zaklatóktól.

Az énekes menedzsere elárulta nekünk, hogy a fanatikus rajongók a koncertek szervezőit, a helyszínen dolgozókat és a közönséget is kellemetlen helyzetbe hozzák. „Nem az a baj, hogy eljönnek a koncertekre, hanem hogy a közös fotózkodáskor ellökdösnek másokat, nem engedik Csaba közelébe a többieket. Sőt volt olyan, hogy egymással kerültek fizikai konfliktusba” – kezdte Posztobányi Andor, aki azt is hozzátette, Vastag Csabának akkor sem hagynak nyugtot, amikor az énekes nem a színpadon van. „Haza sem tud menni anélkül, hogy ne állnának ott a háza előtt, ez pedig nagyon zavaró. 


st szép szóval kérjük meg, ha nem értenek ebből akkor akkor jogi úton kérünk távolságtartást ellenük. A nevüket nem írjuk le- mert mi tiszteletben tartjuk a magánszférájukat - de ha nem érzik a súlyát a kérésünknek akkor a közösség és a szervezők segítségét fogjuk kérni, hogy megszűnjön ez a talán egyéb egészségügyi szakemberek segítségét is igénylő állapot! Tesszük ezt az ő védelmükben is amíg nagyobb probléma nem történik. Kérjük őket gondolkozzanak el azon, hogy mi vezethetett el idáig és keressenek maguknak más elfoglaltságot mert a kialakult helyzetből mindenkinek elege van. Aki "megmarad" azt a közel 300.000 barátunkat továbbra is a megszokott hangulattal várjuk Csaba koncertjeire és fellépéseire, hiszen nélkületek nem érte volna el azokat a sikereket amiben hála Istennek része volt idáig és terveink szerint a továbbiakban is! Azon dolgozunk, hogy mindenki a legjobbat kapja abból a munkásságból -és csak a legjobbat- amit Csaba létrehozott a legjobbaknak. Ez az Optimum. Remélem felkeltette az érdeklődéseteket , ez egy új fejezet lesz-minden tekintetben.
Bízva abban, hogy mindenki megérti az őrá vonatkozó részt, kellemes húsvéti ünnepet kívánok:
Posztobányi Andor
Rtalent Produkció
Olyan is előfordult már, hogy egy kolléganőnk nevében írogattak a többi rajongónak bántó üzenteket” – folytatta a menedzser, aki azt is kiemelte, egyelőre nem tettek feljelentést, szeretnék ezt az ügyet anélkül megoldani, hogy bárkinek bíróság előtt kelljen megjelenni miatta. „Nem szeretnénk elrontani a most közelgő ünnepet, szeretnénk, ha rajongóknak sem kellene ilyesmivel foglalkozniuk, egyszerűen csak most jött el az a pont, hogy tarthatatlanná vált a helyzet” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Vastag Csaba menedzsere.

A videóra kattintva megnézheted Vastag Csaba, Már tudom című számához készült klipjét: