A 29 éves Andrew Hutchinson beismerte, hogy míg ápolóként dolgozott, több nőt és gyereket erőszakolt meg, míg azok eszméletlenek voltak. Több esetben még felvételt is készített az erőszakról - írja a nol.


Hétfőn beismerő vallomást tett az oxfordi koronabíróság előtt Andrew Hutchinson, akinek legfiatalabb áldozata 10 éves volt – írja az Independent.

A férfi két éven át bántalmazta a John Radcliffe Kórház betegeit, ám soha senki sem tett feljelentést, többségük ugyanis nem tudta, mit művelt vele az ápoló, hiszen a nemi erőszak elkövetésekor nem volt magánál. Hutchinson azonban lebukott, rajtakapták és le is tartóztatták, amikor az angliai Abingdonban található Fehér Ló Szabadidő Központban lányokat és nőket filmezett titokban.

A rendőrség házkutatást tartott a férfinál, akinek otthonában több olyan felvételt találtak, melyen a férfi öntudatlan gyerekeket és nőket erőszakol meg, emellett rengeteg gyerekpornóra bukkantak.

Hutchinson beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nem csak a kórházakban szedte áldozatait. Amikor a Wilderness Fesztiválon dolgozott önkéntesként az elsősegélysátorban, akkor is megerőszakolt két eszméletlen fesztiválozót.

A Thames Valley rendőrség detektív-főfelügyelője, Mark Johns elmondta, az ügyben érintett személyeket a rendőrök személyesen értesítettek a történtekről, Hutchinson pedig előzetes letartóztatásban várja a bíróság április 27-ei ítélethirdetését.

Forrás: nol.hu