Egy fitness blogger saját magán mutatta meg, hogy tökéletes test igazából nem létezik. 


Cassey Ho aki videóiban edzésgyakorlatokat mutat be, vlogjaival nők ezreit segíti az egészséges életmód megtanulásában.


Cassey azonban ezek ellenére is sok kritikát kap a testével kapcsolatban, ezért döntötte le, hogy tökéletesre varázsolja azt egy videóban. Mindezzel azt akarta bizonyítani, hogy egy megjegyzés vagy negatív beszólás is romba döntheti egy nő önbizalmát.


“A barátaink, a családunk, vagy csak random ismeretlen emberek is képesek rá, hogy egy pillanat alatt elbizonytalanodjunk saját testképünkkel kapcsolatban” – meséli Cassey.


A videóban a Photoshop segítségével Cassey átváltoztatta magát olyannak, amilyennek a kommentelők akarták látni. Azaz vékonyabb csípő és comb, feszesebb has, nagyobb mellek stb. Érdekes módon még ezután is sok kritika érte.
cassey-ho-body-image-video-new


Még a tökéletes teste sem volt megfelelő mindenki számára.


”Két dolog aggaszt a leginkább. Sok lány azt hiszi, hogy ez a tökéletes és ilyenné kell válnia ahhoz, hogy elfogadják. A másik az, hogy van, aki még ezt sem tartja elég jónak. A nők ebben a világban már nem tudják értékelni a természetes szépséget, hiszen a magazin címlapjain, a reklámokban is hamis képet kapnak az egészséges testről.” – mondta el Cassey.


Elgondolkodtató ez a mai világban.