• Jóasszony szelet

    Hozzávalók: 8 szelet sertéskaraj 50 dkg gomba 5-6 fej vörös-, vagy lila hagyma 20-30 dkg kolozsvári szalonna só, bors petrezselyem liszt kevés olaj Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk,...

  •  -  - 




  • Farfalle zöldborsós raguval

    Hozzávalók: (2 személyre) 20 dkg fusili 15 dkg darált hús 15 dkg zöldborsó 1 fej vöröshagyma 2-3 ek. étolaj 1 kis doboz paradicsompüré 2 mk. őrölt pirospaprika frissen...

  •  -  - 




  • Sárgaborsókrém

    Hozzávalók: 25 dkg sárga vagy zöldborsó 1 fej vöröshagyma 1 db babérlevél őrölt bors köménymag, só 50 dkg vaj Elkészítés: A borsót megfőzzük a vöröshagymával és a babérlevéllel...

  •  -  -  - 




  • Almás-sajtos rakott csirkemell

    Hozzávalók: 50 dkg csirkemell 20 dkg angolszalonna 2-3 db alma 20 dkg füstölt sajt szerecsendió 1 dl tej 2-3 gerezd fokhagyma Elkészítés: A csirkemellfiléből vágj több vékony, lapos...

  •  -  - 




  • Currys-zöldséges pulykaragu

    Hozzávalók: (4 személyre) 600 g kicsontozott pulyka- vagy báránycomb 2 ek. Worcester- vagy szójaszósz 2 csokor újhagyma 200 g apró szemű sampinyon gomba 400 g zsenge sárgarépa 2+2...

  •  -  - 




  • Meggyes-kókuszos keksztekercs

    Hozzávalók: Alap: 50 dkg darált háztartási keksz 20 dkg porcukor 3-4 evőkanál kakaópor 4 evőkanál feketekávé tej az összeállításhoz Krém: 30 dkg vaj 20 dkg porcukor 10 dkg...

  •  -  -  - 




  • Gesztenyés - málnás piskóta

    Hozzávalók: 8 tojás 8 ek. porcukor 2 cs. vaníliacukor 8 ek. liszt 1 zacskó sütőpor Krémhez: 25 dkg gesztenyemassza 5-8 dkg vaj 5 dkg porcukor 15 dkg málna...

  •  -  -  - 

    Pages (72)123456 »