Összefoglaltuk a délelőtt sporteseményeit és sporthíreit, mindazoknak, akiknek nem sok ideje jut internetezésre, és szeretné, könnyedén és egyszerűen átlátni a nap fontos híreit és eseményeit.

Világcsúcsot úszott Kézdi Réka

A magyar úszó nyert 100 méter pillangón a spanyol nemzetközi úszóbajnokságon. A Magyar Paralimpiai Bizottság vasárnapi tájékoztatása szerint az S5-ös kategóriában versenyző... több »

Ekkora kapufát rúgni, öcsém?

A Real Madrid sztárja kapufát lőtt a félpályáról. A Királyi Gárda kikapott az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol bajnokság 26. fordulójában.   több »

Kubatov miatt égett az Aréna

A Ferencváros legvérmesebb drukkerei a Groupama Arénánál szerveztek tüntetést a szurkolói beléptetőrendszer miatt a Győr elleni bajnoki előtt.... több »

Fuss spori, fuss..

Az Aston Villa a West Bromwich legyőzésével szombaton bejutott az FA-kupa elődöntőjébe.... több »

Vasas-Balmazújváros (2:0)

Balmazújváros március 7-én látogatott a tabellát vezető Vasas otthonába, abba a reményben, hogy az előző két vereség után szépíteni tud előző két vereségén, mikor is Gyimrót és Mezőkövesd adta fel a magas labdát.... több »

Mezőkövesd-Kaposvár 3:0

Az Ajka-Mezőkövesd 1-1-es eredményét követően, most a Kaposvár látogatott a Mezőkövesd otthonába. Vesztére.... több »

Hosszú ezüstérmes lett

Hosszú Katinka két döntőben is másodikként végzett a marseille-i nemzetközi úszóverseny szombati napján.... több »

Kikapott a Veszprém

Már nem hibátlan a mérlege a SEHA Ligában az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának, amely a sorozat alapszakaszának zárófordulójában vereséget szenvedett a Vardar Szkopje otthonában... több »

Michelisz Norbit elhagyta a szerencse

Nem sikerült a Zengő Motorsport versenyzőjének a tavalyi jó időmérő eredményét megismételnie, ugyanis a kvalifikáció első harmadának hatodik percében kiszakadt a bal első futóműve.... több »

A hosszabbításban pörköltek oda a Milannak

Szinte már zsebben volt a piros-feketék számára a három pont, amikor jött Nico Lopez.... több »

A Fradi visszatért!

Elégedetten értékelte a Győr elleni találkozót a fővárosi gárda trénere. A Ferencváros magabiztos játékkal 3-0-ra győzte le a Győri ETO-t hazai pályán... több »

Ronaldonak gólallergiája van

A Real Madrid sztárcsatára nem brillírozik az elmúlt hetekben. A bajnokságban az elmúlt hetekben a Real 4-0-s vereséget szenvedett a városi rivális Atléticótól, ikszelt a Villareal... több »

Csipes Ferenc 50 éves

Vasárnap ünnepli ötvenedik születésnapját Csipes Ferenc olimpiai és nyolcszoros világbajnok kajakozó. A Budapesten született sportoló tizenhárom évesen lett a Budapesti Honvéd kajakosa ... több »

Márton Anita meglelődött saját magán

Boldogan nyilatkozott a prágai fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon aranyérmes magyar súlylökő. Márton Anita Európa-bajnok lett súlylökésben szombat délután.... több »

FA-kupa: az Aston Villa elődöntős lett

Birminghami csapat jutott elsőként a négy közé az FA-kupában. A harmadosztályú Bradford kora délután 0-0-s döntetlent játszott a Readinggel az FA-kupa negyeddöntőjében.. több »

Videoton - Nyíregyháza 3-0 (1-0)

A székesfehérvári együttes magabiztos győzelmet aratott a Szpari ellen hazai pályán az OTP Bank Liga 19. fordulójában. Az éllovas Videoton a kiesés elkerüléséért küzdő Nyíregyházát... több »

Fucsovicséknak bejött a meccslabda

Fucsovics Márton és Gödry Levente öt szettben, 5 óra 8 perc alatt, két meccslabdát hárítva legyőzte Radu Albotot és Andrei Ciumacot a szombati páros mérkőzésen ... több »

Kikapott a Real Madrid

A Királyi Gárda 1-0-s vereséget szenvedett az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol bajnokság 26. fordulójában. Miután az előző körben a Real Madrid csak döntetlent... több »

Súlylökés: Márton Anita Európa-bajnok

Aranyérmet nyert Márton Anita súlylökésben a prágai fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon... több »

Nem volt nyerő Kecskeméten a Diósgyőr

A lila-fehérek 2-1-re győzték le a miskolci együttest az OTP Bank Liga 19. fordulójában. Nagyon fontos lett volna a DVTK számára, hogy pontot, pontokat szerezzen Kecskeméten... több »