Lefejelt egy ügyvédet Tolmács fideszes polgármestere, a botrányos történetet a rendőrség is vizsgálja – írja keddi számában a Blikk.

A lap információi szerint Hajnis Ferenc polgármester vasárnap este olyannyira összevitatkozott egy férfival, hogy a szócsata tettlegességig fajult.

"Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el" – mondta a polgármester.

Korábbi magánjellegű vitáját akarta békés módon megbeszélni az ügyvéddel, ám az szerinte részeg és agresszív volt. "Egy kortyot sem ittam soha, a polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon! Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett!" – reagált a vádakra a megvert ügyvéd a TV2 Tények című műsorának

Úgy tudni, a kisebb incidens 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott, az ügyvéd jelenleg is kórházban van. Sajtóhírek szerint agyrázkódást szenvedett és eltört az orra.

Az ügyvéd helyi lakosok egy csoportjának segített egy, a polgármesterrel szembeni helyi népszavazás megszervezésében – tette hozzá a Cink.hu.