A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Remek nap ez a mai, hogy ápolja a kapcsolatait, legyenek azok családi kötelékek vagy baráti szálak. Ha úgy érzi, fel kell hívnia valakit, ne habozzon, ragadjon telefont. Oka van annak, hogy ez az ember nem megy ki a fejéből, ne adja fel az első nem elhangzásakor, hisz lehet, a másik fél nehezebben nyílik meg, hisz nem könnyű a problémájáról beszélni. Teremtsen meghitt, nyugodt környezetet, ezzel segítve neki abban, hogy feltárhassa a szívét.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Úgy állítsa össze a mai napját, hogy sokat legyen emberek között. Ne üljön otthon a négy fal között, kár rejtegetnie magát akkor, amikor kifejezetten kellemes, vonzó jelenség. Ön lehet mások számára a nyugalom vagy éppen az a kihívás, amelyre vágyik. Új emberek léphetnek az életébe, meglévő kapcsolatait is érdemes azonban ápolnia. Kellemes beszélgetőpartner, jó hallgatóság, megértő barát egyszerre.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Tele van energiával, így képtelen nyugton ülni és pihenni. Ne várja el azonban másoktól, hogy képesek legyenek tartani Önnel a tempót, fogadja el, ha a családtagok semmittevéssel szeretnék elütni az időt. A fáradtságon mindenki egyéni módon tud túljutni, Ön az, aki egy aktív, kellemes nap után újra feltöltődik, de teljesen normális az is, ha valakit az alvás képes igazán kikapcsolni. Próbálja meg megtalálni azt az egyensúlyt, amellyel mindannyian elégedettek lehetnek.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Úgy látszik, eddig bírta, mára végképp felmondták az idegei a szolgálatot. Képtelen uralkodni az indulatain, elég egy apró szikra és akkora tüzet képes ebből szítani, ami aztán szinte elolthatatlan. Ha nem képes uralkodni önmagán, inkább vonuljon félre és keressen olyan lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra, amely nem igényli mások társaságát. Annak ugyanis semmi értelme, hogy másokat sértegessen és a nap folyamán veszteségeket szenvedjenek kapcsolati körben.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Ha el van keseredve, vonuljon inkább félre és töltődjön fel azáltal energiával, hogy önmagára figyel. Ha megtalálja az Önt foglalkoztató kérdésekre a választ, bánata elszáll, ismét az a kiegyensúlyozott ember lehet, aki képes hegyeket elhordani, ha az érdekei ezt kívánják. Ha azonban sikerül kipihenten ébredni, ne fossza meg a világot attól a boldogságtól, amelyet áraszt magából. Menjen emberek közé és fürdőzzön a népszerűségben.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Legyen türelmes és kitartó, keresse meg elkeseredettségének valódi okát. Ne az első emberen vezesse le a feszültséget, aki szembejön Önnel, hisz egyáltalán nem biztos, hogy ő a felelős azért a csalódásért, amit át kellett élnie. Ha sikerül feldolgozni önmagában, akkor fogja tudni megmondani, mi, illetve ki is a valódi kiváltója. Ne lepődjön meg azon, ha végül arra az eredményre jut, saját magának köszönheti az egészet.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Használja ki ezt a nyugodt napot arra, hogy rendszerezi a terveit, elképzeléseit. Az utóbbi időben ugyanis annyi minden járt a fejében, hogy nem csoda, ha egyikről-másikról már meg is feledkezett. Most azonban lehetősége nyílik, hogy felelevenítse azokat is, amelyeket valamiért veszni hagyott eddig. Ha átgondolja az elért eredményeket és ezeket szembeállítja a vágyaival, rá kell jönnie, hogy ideje lassan új célokat is kitűzni maga elé.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Összetalálkozik a múlt és a jelen, ettől kicsit zavarba is jön. Érzelmek vihara tombol Önben, de végül győztesen kerül ki belőle, hisz képes ismét tisztáznia magában mindazt, amit mindig is tudott. Ettől függetlenül azért meglepi, hogy még mindig így fel tudja kavarni az állóvizet egy találkozás. Ha fáradtnak érzi magát, az nem csoda, hisz olyan utat járt be lélekben, amely alaposan leszívja az energiáit.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Változás vár Önre, ennek az előszele csapja meg. Kár lenne menekülnie előle. Ne tegye még akkor se, ha most félelem tölti el emiatt, amikor elérkezik az ideje, már felkészülten fogja fogadni. Ezért is lesz hasznos ez a mai nap, hisz így lehetősége nyílik felkészülni. Érdemes lenne azon elgondolkodni, kihez forduljon majd akkor, ha bele kell vágnia. Bízzon a családjában is, akik támogatni fogják és erőt adnak, ha elkeseredne.

BAK: (december 22 - január 20.)

Elérhető közelségbe kerülnek bizonyos céljai, már csak egy nagy lépés választja el attól, hogy kényelmesen hátradőlve élvezhesse a sikert. Bár nem a mai napon lesz lehetősége azt a bizonyos szalagot elvágni, de megtervezni a jövőt most érdemes. Ráadásul Ön képtelen lenyugodni, ezért már most keressen új kihívásokat, amikhez majd akkor nyúlhat, ha épp unatkozni kezdene. A nagy eufóriában ugyanis képtelen lesz majd gondolkodni.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Bármennyire is tiltakozik ellene, Ön kerül a középpontba. Felejtse el a gondjait és élvezze a rivaldafényt. Legyen felszabadult, így esélyt ad arra is, hogy új emberek lépjenek az életébe. Az utóbbi időben kicsit üresnek érezte az életét, most viszont ismét színesebben láthatja a világot. Új terveket kezd szövögetni, ez is annak a jele, hogy elindul kifelé abból a gödörből, amelybe igazából saját magát kényszerítette.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Éppen ideje, hogy belekezdjen abba, amit már hetek óta csak halogat. Mindent alaposan eltervezett, felkészült a buktatókra, de hiányzott Önből az elszántság, hogy a tettek mezejére lépjen. De ma reggel úgy ébredt, hogy ezt most meg kell tennie ahhoz, hogy megbékéljen önmagával. Bár nem ez a kulcs a valódi lelki egyensúlyhoz, de mindenképpen egy jelentős állomás ahhoz, hogy végül megtalálja.